Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakich miastach polski jest najlepiej z praca a jednoczesnie fajnie sie żyje?

Polecane posty

Gość gość

w jakich miastach polski jest najlepiej z praca a jednoczesnie fajnie sie żyje?

Gość gość
W Rykach

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Słonecznie · 32 °C 13:07 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Oczywiście w Namysłowie

Gość gość
w namysłowie zakład velux i diehl controls się rozbudowuje a nestle ma sie rozbudować a od przyszłego roku mają dwa ogromne zakłady pracy powstać i duże osiedle mieszkaniowe obecnie mnóstwo nowych osiedli mieszkaniowych powstało chcesz znaleźć mieszkanie w namysłowie to wpisz sobie kosikowski nieruchomości ps namysłów to miasto tranzytowe 60 km od wrocławia i 40 od opola

Gość gość
W Namysłowie JEST MNÓSTWO SUPERMARKETÓW BANKÓW RESTAURACJI BARÓW KAWIARNI NALEŚNIKARNIA DWIE GALERIE HANDLOWE MNÓSTWO KLUBY TANECZNE W TYM TABU MUSIC CLUB SAUNA KLUB FITNESS SOLARIUM SIŁOWNIA KRĘGIELNIA STADION KLUB ZAPAŚNICZY BASEN MA POWSTAĆ HALA SPORTOWA JEST MNÓSTWO ZIELENI SKWERÓW WOLNEJ PRZESTRZENI DO WYNAJĘCIA DOM KULTURY GDZIE CZESTO SĄ KONCERTY PRZEDSTAWIENIA KABARETY ZNANE Z TV JAK NP ANI MRU MRU W CZERWCU SĄ DNI NAMYSŁOWA JEST WTEDY CYRK WESOŁE MIASTECZKO BROWARKI MAMY TEŻ FESTIWAL ROCKOWY CZOCHRAJ BOBRA FEST SZPITAL MNÓSTWO SALONÓW URODY WELNESS ITD KILKA FAJNYCH KLUBÓW MUZYCZNYCH STADION ITD...

Gość gość
5 km od Namysłowa jest stadnina koni zalew w Michalicach namysłów z dwóch stron graniczy z lasami mamy w powiecie namysłowskim bory stobrawskie mamy ścieżki rowerowe mamy 3 km od Namysłowa agroturystykę w Rychnowie mamy hotele w Namysłowie kilka ich jest mamy browar namysłów itd...

Gość gość
Polecam Namysłów :)

Gość prawictwo pospolite 152
oborniki śląskie

Gość gość
Prawictwo podoba ci się NAMYSŁÓW?

Gość gość
Moim zdaniem w Poznaniu. :) Nie ma problemu z pracą, miasto jest super, zarobki fajne a koszty życia w porównaniu z innymi dużymi miastami w porządku. Przeprowadziłam się tutaj 5 lat temu, kupiłam mieszkanie dzięki http://www.mpddeweloper.pl/ i jestem zadowolona.

Gość RepublikaWnętrz
Polecamy nasze miasto, Wrocław :) Ciekawa historia, dużo zieleni. To z pewnością miejsce, w którym można się zakochać. Ciekawe mieszkania we Wrocławiu znajdziesz tu www.republikawnetrz.pl

Ja jestem całym sercem za Wrocławiem :D Mieszkam tu co prawda od roku, ale jest niesamowicie. Perspektywy są naprawdę duże i można się ciągle rozwijać. Trochę mi się poszczęściło, nie powiem, bo dostałem od dziadków mieszkanie od http://www.blockpol.pl/inwestycje/wroclaw/ i mieszkając na swoim zawsze jest łatwiej. Jednak polecam wszystkim to miasto! Jak ktoś jest z Wrocka, to może na kawę skoczymy? ;p