Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

woda czy elektrolity dla 1,5 roczniaka?

Polecane posty

Gość gość

Co lepiej podawac? I czy w ogole.mozna elektrolity malym dzieciom dawac?

Gość gość
Ja mojej dałam wczoraj kilka łyżek elektrolitow ma 11 miesięcy. Nie wiem czemu Ale cały wieczór wymiotowala :(

Gość gość
Aha mam takie które można podawać od 6 miesiąca. W aptece mi pilecili

Gość gość
Ale po elektrolitach wymiotowala? Czy po wymiotach podalas? Bo ja właśnie wczoraj cały dzień wymiotowalam, kupiłam dziś elektrolity i zastanawiam się, czy dziecku też mogę podawać. A możesz napisać nazwę swoich?

Gość gość
Ty wymiotowałaś a dziecko chcesz nawadniać? bez sensu...

Gość gość
Hydronea baby. Nie no najpierw zaczęła wymiotowac wszystko z całego dnia obiad owoce deser nawet kolacje zwróciła. Aż się wystraszylam bo nie chciała nic pić. Mąż poszedł do apteki i mówili żeby tym dopajac choćby lyzecKa. No i łyżeczką piła i wypila cały kubek. Na szczęście po tym już nie zwymiotowala i w nocy już nic się nie działo. Dziś tylko była bardzo wyczerpana i marudna bo to w końcu małe dziecko jeszcze. W sumie nie wiem co to było. Wyglądało jak jelitowka ale przy tym to nawet po wodzie się zwraca. A ona po wodzie nic. Ani temperatury Noe miała ani biegunki. Nie wiem może zęby może upał może jakaś niestrawność. Ale wyglądało to strasznie. : O

Gość gość
Dziecko chce nawadniac z powodu upałów a nie moich wymiotow :-/. Ok, dzięki za odpowiedź. Może to z upałów. Ja też wymiotowalam nie wiadomo czemu. Na dodatek jeszcze straciłam przytomność a jestem w ciazy

Gość gość
Np to wymioty w ciąży są raczej normalna sprawa :/ a po co dziecku chcesz dawać elektrolity jak nie wymiotuje ani sraczki nie ma :O