Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można chodzic w długich dzinsach w taką pogodę jak dziś?

Polecane posty

Gość gość

Na dworze ponad 3 dychy w cieniu a dziewczyny popieprzaja w długich dzinsach, chyba bym się udusila

Gość gość
A ja wolę się dusić w jeansach, niż pokazać nogi.

Gość gość
To nie ma innych długich spodni tylko dżinsy? Przecież można w sklepach dostać przeróżne letnie lekkie spodnie

Gość gość
Tez tego nie rozumiem, obcisłe jeansy w taki skwar to jakaś porażka

Gość gość
Nie każdego stać na kupienie sobie dodatkowych spodni na lato.

Gość gość
Olać trolla, co trochę zakłada te szydercze tematy; jak nie o wielorybach, to o kobietach w butach na niskim obcasie. Któryś z dyżurnych kafeteryjnych psychicznych się bawi.

Gość gość
Zalozylam dopiero pierwszy temat o ubiorze wiec nie wiem o co ci chodzi

Gość gość
Chodzisz zima i latem w tych samych spodniach? To nie możesz kupić sobie w lumpeksie czegoś na lato, skoro cie nie stać?

Gość gość
Tak, chodzę w tych samych spodniach, bo nie stać mnie na wydawanie pieniędzy na ubrania, kupuję 2 pary spodni w ciuchlandzie i chodzę w nich, aż się potargają. Wydanie dodatkowych pieniędzy na letnie spodnie, to dylemat rzędu: kupić nowe spodnie, czy jedzenie na kilka dni.

Gość gość
No dla mnie to tez dziwne ja mam krótkie spodnie teraz :)

Gość gość
A później wszyscy się dziwią że smród w autobusach

Gość gość
Juz nie przesadzaj , w lumpeksach można kupić ciuch nawet za 2 zł

Gość prawictwo pospolite 152
jakbyś miała zylaki na nogach to chodziłabys dzinsach ale to prawda ze mamy pogodę taką ze powinno sie chodzic nago w sandałach .. Nawet skarpetki przeszkadzają , buty tak samo dzinsy bez komentarza to juz jest chore

Gość gość
Ale w ciuchu za 2 zł nie da się chodzić do pracy, bo to szmata do podłogi. Żeby kupić porządne spodnie, które posłużą chociaż rok, trzeba wydać 15 zł. Dla mnie to jedzenie na 3 dni.

Gość gość
nie ma czegos takiego jak lekkie spodnie idioto .. Latem przy + 30 C najlepsze jest bikini .. krew ludzka ma 36 C , a temperatuta w sloncu 50 C To znaczy ze nawet chodząc nago i tak będzie ci gorąco..

Gość gość
Sorry ale juz bym wolała nie jeść te trzy dni albo przyoszczedzic na czymś innym te 15 zł.

Gość gość
Prawda jest taka ze większość tych osób się wstydzi swoich nóg i ma kompleksy.

Gość gość
dzisny mozna ubrać nawet przy minut 10 C na dworze i nie będzie zimno , bo trzymają ciepło .. Jakim trzeba być debilem ostatnim zeby założyć je w taki dzień jak dzisiaj .. To nie jest nawet chore ..

Gość gość
Ta, nie ma czegoś takiego jak lekkie spodnie, no to po tej wypowiedzi widać kto tu jest idiota. Oczywiście ze w ponad 30 stopniowym upale we wszystkim będzie gorąco ale bardziej komfortowo będzie się czuł człowiek w przewiewnych ubraniach niż obcislych dzinsowych porach.

Gość gość
założe się że nie jeden z was załozył dzinsy zimą ..

Gość gość
gość dziś - no to pozdrawiam. Ja mogę zaoszczędzić na jedzeniu, albo na środkach czystości. Czyli na przykład, mogłabym nie kupić mydła, pasty do zębów i szamponu i przez miesiąc myć się tylko wodą. Albo nie kupić proszku i przez 2 miesiące nie prać i chodzić w brudnych ubraniach. Wyobraź sobie dziewczyno co to znaczy nie jeść przez 3 dni. Ani kęsa niczego. Pijesz tylko wodę z kranu. I jedziesz do pracy, gdzie ciężko pracujesz fizycznie. Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, o czym mówisz.

Gość gość
kretyn .. Mi było gorąco na dworzee w samych krótkich spodenkach dzisiaj , ledwo udało mi sie przetrwać ..

Gość gość
Macie problem, jak im dobrze w jeansach, to niech chodzą. Dla mnie mogą nawet i kożuch założyć, mam wyj.bane jak ktoś się ubiera.

Gość gość
Jak było 25 to chodziłam w rurkach, jakoś mi to bardzo nie przeszkadzało :) Wstydzę się lekkiego cellulitu na udach z tyłu, ale jak widze te wszystkie kobiety. Każda ma 20 razy większy od mojego a chodzi w spodenkach. Teraz kupiłam sobie spódniczki i jest okej, ale luźne długie spodnie to też niegłupi pomysł. Trzeba sobie jakoś radzić.

Gość gość
dokladnie zakladajcie co chcecie , ale wiecie jaki dzisiaj dzień był , ci którzy wybrali sie na spacer w południe

Gość gość
Ja nosze długie spodnie, bo jak założę spodenki to widać, że mam nieładne nogi, a jak założę sukienkę czy spódnicę to ciągle czuje na sobie obleśne spojrzenia facetów, trąbią na mnie chamy i zaczepiają. W spodniach jest podobnie, ale przynajmniej czuje się bardziej komfortowo.

Gość gość
zapraszam was kochani , idzcie jutro przejdzie się pół godziny , pospacerujcie o 14 00 po dworze

Gość gość
mam grube nogi zakladam jeansy, zeby nie razic doznan estetycznych ludzi i nie powodować u nich odruchow wymiotnych, co widac po wpisach na kafe jest nagminne trudno jest sie grubym to trzeba cierpiec kawalka nogi nawet nie pokaze!

Gość Festus
to fakt, widać w Warszawie na ulicach, w miejscach publicznych , w komunikacji miejskiej wiele kobiet nadal śmiga i paraduje w kalesonach przepoconych, w długich dżinsach rurkowatych z przepoconym rowem z przodu i z tyłu i tak to wygląda, jakby jej zad był w kałuży albo w fontannie ale jest element optymistyczny , wiele kobiet w długich portkach lub w kalesonach wyglądają jak 'dromaderki' lub ' wielbłądzice ' , czyli wracają z uczelni lub z pracy zdrowo obładowane bagażami i torbami reklamującymi POLSKI LEN albo MODA POLSKA lub POLSKI AKSAMIT , na torbie jest napis SUKIENKOWO i wiadomo o co biega , zatem , dzisiaj w portkach a jutro pokaże się kobieta w sukience z nogami do wycałowania i kąpieli słonecznych oraz do wycałowania , więc do boju Polki , do boju w sukienkach kolorowych i 3mam kciuki za Polki w kolorowych sukienkach !

Gość gość
A co cie to obchodzi kto w czym chodzi? jak chcę to sobie wkładam dżinsy a jak nie to sukienki i wali mnie to że np ty albo inni tak się tym przejmują ze aż zakładają temat na kafe. widać nie masz własnego życia