Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiu991

Przeszłość z którą się nie pogodzę.

Polecane posty

Postaram się jak najkrócej streścić moją historie. A więc będąc małym miałem bardzo ciężko w domu jednym słowem patologie. Mając 9 lat wspólnie z kolegą robilismy sobie dobrze, potem robiłem to z bratem ciotecznym... Z czasem zrozumiałem ze to złe po roku juz to do mnie wracało bardzo to przeżywałem ze tak zrobiłem, chciałem się zabić nawet. Mineło już 10 lat mam dziewczynę od roku i to nagle wróciło do mojej głowy cały czas o tym myślę. Pytała mnie czemu taki smutny chodzę, lecz nie umiem jej o tym powiedzieć co robiłem. Kiedyś napisałem to wszystko co złe na kartce i spaliłem zamknięty rozdział, no ale do głowy powróciło. Czy powinienem jej o tym powiedzieć? Moja dziewczyna jest bardzo delikatna i boje się jej reakcji.

Gość gość
A odczuwasz taką potrzebę? Żeby podzielić się tym z nią? Byłeś dzieckiem, dzieci wpadają na dziwne, głupie pomysły. Nie Ty jeden miałeś takie 'zabawy'.

Gość gość
w ogóle się nie przejmuj ,ja mam bardzo dobrą pamięć,dzieci się tak bawią ,i mają głupie pomysły ,zapomnij i nic nie mów

Gość gość
Zacznij zauważać, że szklanka jest w połowie pełna...zacznij się cieszyć życiem. Wyszedłeś z patologii, masz dziewczynę, która pewnie Cię kocha. To co było złe przekreśl grubą krechą. Żyj tym życiem, które masz teraz. Łap każdy dzień i nie niszcz tego co masz rozmyślaniem o dalekiej przeszłości. No chyba, że po tym co było w dzieciństwie masz teraz problem z określeniem swojej orientacji. Jeśli nie, to nie zadręczaj się, bo każdy w dzieciństwie robił jakieś głupstwa mniejsze lub większe. Powodzenia!

Chciałbym powiedzieć jej to ale nie powiem. Wiem, jak ona by się tym przejeła. Bardzo ją kocham ona mnie też. Nie umiem kłamać. Dziś kolejny dzień i znowu to w mojej głowie siedzi. Myśle sobie że to tylko głupia przeszłość nie liczy się to co było liczy się to jest teraz od nas zależy co będzie teraz i w naszej przyszłości. Dzięki za odpowiedzi

Gość gość
przecież grzech poprzedni wraca kiedy się zaczyna kolejny z inną , to błędna droga że pragniesz uciec od grzechu bez pomocy Boga . Możesz pomniejszyć jedynie skutecznie uciekając od spożywania mięsa i wędlin z wieprzowiną , które w wielu religiach świata są zakazane po to aby nie rozbujał się seksualizm u ludzi. Zauważ w marketach , że unia europejska zabrania nawet w karmie dla kotów umieszczać tego wyrobu .

Gość gość
Jesli tak Cię to gnębi, to bardziej pomoże Ci psycholog, niż rozmowa z dziewczyną, poważnie. Zastanów się nad wizytą u psychologa. A jeśli jesteś wierzący, to polecam N/owe/nne P/ompeja/ńską.

Gość gość
Odwiedź jakiegoś dobrego psychologa. Przeszłości nie zmienisz, ale za to możesz budować przyszłość. Nie pozwól na to aby jakieś wydarzenia z dalekiej przeszłości spieprzyły Ci życie.