Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spanikowananamaxa

Bardzo proszę o opinię

Polecane posty

Gość Spanikowananamaxa

Hej dziewczyny, ostatnią miesiączkę miałam 2 lub 3 czerwca. Dokładnie nie pamiętam, bo miałam sporo problemów na głowie. Cykle mam 28-30 dniowe. Kiedy PINK TEST SUPER CZUŁY jest w stanie wykryć ciążę? Dziś zostawił mnie chłopak, a zajście w ciążę było bardzo możliwe gdyż kochalismy się "do końca" prawie we wszystkie płodne dni. Kazał mi dziś zrobić ten test, dla świętego spokoju zrobiłam ale wiem że to o jakiś tydzień za szybko. Przepraszam za taki chaos ale jestem spanikowana po jego wyjeździe :(

Gość gość
Mi dopiero pozytywny test wyszedł po 5 tyg od stosunku poprzednie nic nie wskazywały. My chcieliśmy dziecka. Proszę nie załamuj się jeżeli okaże się ze jestes w ciąży. Te dziecko to Cud część Ciebie. Da Ci wiele szczęścia :-) przykro ze facet Cię zostawił miesiąc po kochaniu sie do końca. Oni są mega niedojrzali.

Gość Spanikowananamaxa
Problem nie jest w dziecku, ale w facecie. Powiedział, że jeśli będę w ciąży to on będzie chciał zabrać je i wychowywać. Tak strasznie się boję, bo okazało się, że to człowiek bez uczuć wyższych, nieobliczalny gdy czegoś chce. Tkwiłam dłuższy czas w toksycznym związku z nim, nie potrafiłam odejść. To szczęście w nieszczęściu że wyjechał. Szkoda tylko że byłam tak głupia i pozwoliłam na to by teraz się obawiać ciąży.

Gość gość
ile dni minelo od ostatniego stosunku ?

Gość Spanikowananamaxa
Od ostatniego minęły 2 dni, ale przez cały okres dni plodnych kochalismy sie w ten sposob. Chcielismy dziecko, ale potoczylo sie inaczej.

Gość gość
Trzeba się zabezpieczać ,a nie otwierać piz.ę

Gość gość
jakim cudem tego samego miesiaca podejmujecie tak powazna decyzje jak ,,staranie sie o dziecko" a po 2 tygodniach rozstajecie sie?pytam bo dla mnie jest to skrajnie nieodpowiedzialne ok facet byl dominujacy, przemocowy mialas ciezko ale dziewczyno przeanalizuj swoje zachowanie w tej kwesti- nie mozesz byc bierna i dawac soba pomiatac, nie podejmowac za nic decyzji tylko oczekiwac ze druga str to zrobi- jestes bierna i kompletnie nie gotowa na konsekwencje własnych czynów, jednym słowem mocno niedojrzałas do załozenia rodziny przeanalizuj to wszystko, zebys w nastepnym zwiazku nie popełniała takich błedów co do ciazy -czkaj do terminu miesiaczki i zób test- jezeli jestes w ciazy druga kreska moze wyjsc blada jezeli nie jestes wyjdzie 1 kreska mozesz tez zrobic w laboratorium odplatnie badanie krwi beta hgc i da ci wynik 100% najpewniej tego samego dnia

Gość Spanikowananamaxa
Zdaję sobie sprawę, że zachowałam się nieodpowiedzialnie. Ale jestem odpowiedzialną osobą i dzieckiem się zajmę nawet bez faceta. Temat był nie o tym, pytałam o test czy wykryje przed miesiączką ciążę.

Gość gość
mysle,że ciaza gwarantowana . kochaliscie sie w dni plodne do konca no to coż chcesz wiecej...a facet nie ma prawa zabrac dziecka i wychowac.niby z jakiej okazji mialby Ci zabrac dziecko??? BO TAK ?? eee ..nie panikuj :) a zawsze mozesz ukrywac ciaze przez spory czas,że nie jestes a za 3 miesiace sama zobaczysz czy wogole kontakt bedzie miec z Toba.

Gość gość
Taki właśnie mam plan, on nic nie będzie wiedział. Mieszka 400km dalej więc przypadkiem się nie spotkamy. Wcześniej też kochalismy sie w dni płodne i ciąży nie było. Ale mniejsza z tym. Głównie chodziło mi o to czy test "super czuły" wykryje ciążę przed okresems.

Gość gość
Ojej, ojej. Takie dna umyslowe jak autorke, powinno sie przymusowo sterylizowac...

Gość gość
Ojej ojej może ty jesteś dnem więc zamknij mordę. Nie odpowiada temat to nie wypowiadaj się. Pewnie to ty jesteś tym chorym krzysiem. NIE NIE JESTEM AUTORKĄ ALE CZYTAĆ NIE MOGĘ TAKICH GŁUPOT

Gość gość
Wcale nie jest powiedziane, że na 100% będzie w ciąży. Mało to kobiet kocha się do końca w dni płodne i nie zachodzi w ciąże? A test sam w sobie nie jest do końca wiarygodny jeszcze. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość. Powodzenia :)

Gość Spanikowananamaxa
Dziękuję za odpowiedzi. Mam już 2 dzieci więc to nie jest kwestia że sobie nie radzę. Poprzedni facet zostawił mnie dla ukrainki. Wiem ze moje zachowanie to skrajna nieodpowiedzialnosc, ale za pozno na gdybanie. W poprzednich miesiącach nie zaszlam i mam nadzieję że tak będzie i tym razem.

Gość gość
autorko--daj nam znac co zamierzasz i czy test wyszedl poz. czy neg .