Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzić czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Od 12 lat jestem mężatką. Mój mąż jest kiepski w łóżku. Właściwie od lat nie sypiamy ze sobą. Dobrze nam się układa w innych sferach wspólnego życia, ale seks leży. Powiem szczerze, seks mieliśmy kilka razy w życiu :( Nigdy nie miałam orgazmu. Ostatnio interesuje się mną znajomy. On, świeżo po rozstaniu. Zbliżyliśmy się do siebie jako przyjaciele, zaczęliśmy się zwierzać. On opowiadał o swoich problemach w związku, o rozstaniu, ja w końcu wyrzuciłam z siebie całą frustrację dotyczącą mojego nieudanego życia seksualnego. Zaproponował mi wprost seks, podczas którego w pełni mnie zadowoli. Czy powinnam się zgodzić? Pociąga mnie ta propozycja. Jestem za młoda, żeby decydować się na celibat do końca życia. Jednak męża kocham i nie chcę się z nim rozstawać. Gdybym zdradziła, na pewno zachowałabym to dla siebie. Proszę o wypowiedzi.

Gość gość
Jak zdradzisz, to będziesz szmatą bezwartościową. A męża wybrałaś sobie sama, nie wiedziałaś przed ślubem, że jest beznadziejny w łóżku?

Gość gość
Zdradź go, tylko uważaj żeby to nie wyszło na jaw, skoro nie chcesz się rozstawać z mężem. Nie ma nic gorszego niż frustracja seksualna. Trzeba to jakoś rozładować. Najlepszą radą jest jednak to żebyś zostawiła męza bo z tego nic i tak nie będzie. Ale jeśli tak bardzo nie chcesz, to idź na ten układ z kolegą. Tylko musisz być ostrożna.

Gość gośćsexkochaneksex
Faceci jak macie kiepskie, beznadziejne zony w lozku to bez skrupulow mozecie chodzic na boki. Jeden warunek. Nie chwalic sie tym zonie..:-) :-) :-) Ze tez sam na to nie wpadlem...najlepsze sa proste patenty...

Gość gość
Jeśli myślisz że zdrada rozwiąże problemy w małżeństwie to nie tędy droga , jak zdrada wyjdzie na jaw a zawsze wychodzi będzie po twoim małżeństwie po twojej rodzinie i po twoim życiu .

Gość gość
Myśl głową,a przcuj ci/pą

Gość gość
A jak zakochasz sie w znajomym to co? A na bank sie wkręcisz , nie mowię nie rób tego alw wiedz gdzie zmierzasz

Gość gość
Człowiek się zastanawia dlaczego w niektórych rodzinach jest spokój sprzyjający rozwojowi, wspólne wakacje, dzieci zadbane a w innych popsute zęby, tablet non stop, problemy z agresją, rozwód... Odpowiedź: niektóre kobiety myślą dupą i działają na szkodę rodziny. A teraz po tej refleksji zrób jak uważasz wszak masz prawo do szczęścia.

Gość gość
Raczej do nieszczęścia . Zadbaj lepiej o rodzinę zrób mężowi niespodziankę np kolacja przy świecach super koronkowa bielizna dla niego też coś fajnego bądż miła a zobaczysz że będzie dobrze .

Gość gość
Kolejne prowo niskich lotow 2/10 :(

Ja uwazam ze nam kobietom tez sie troche przyjemnosci z zycia nalezy i zdrada jest fajna odskocznia, a te wszystkie matki.-polki bedace przeciwko zdradzie sa zakompleksione i nikt ich nie chce

Gość gość
Matką Polka jestem owszem, ale nie z wyglądu.

Gość gość
Ja uważam, ze jeśli z mężem jest Ci dobrze i chcesz z nim żyć nadal w związku, a nie zaspokaja Cie seksualnie to jeśli tego potrzebujesz to znajdź sobie kogoś. Warunek jest jeden. Pełna dyskrecja. Jeżeli potrafisz oddzielić seks od reszty życia to wszystko będzie ok. Problem będzie wtedy gdy się zaangażujesz.

Gość gość
Kiepskie prowo. Nawet jak mezowi nie staje, to inaczej mozna sprawic sobie wzajemnie satysfakcję. A skoro autorka podobno nigdy nie miala orgazmu, to jest to tylko jej wina. Nie chciało jej się poznać własnego ciała. Źalosne.