Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on bardzo mnie poranił

Polecane posty

Gość gość

on bardzo mnie poranił słowami i chce go teraz zdradzać ,prawie już to zrobiłam,jak nie myślę o zdradzie to płaczę od złych słów które mi powiedział,to nie tylko zemsta,to jak mój alkohol,bo ja niepijąca

Gość gość
nie dziwie ci sie,mnie maz zdradzil i tez chce mu odplacic pieknym za nadobne.taka nasza kobieca zemsta.

Gość gość
Zasłużył sobie na to więc nawet się nie wahaj i do dzieła zobaczysz, że ci się humor poprawi.

Gość gość
przepraszam żle mnie zrozumieliście,on słowami mnie poranił nie czynami,dlatego o tym wspomniałam,same słowa mnie zabiły,ja nie mam pojęcia czy mnie zdradził czy nie,chyba nie ale jest mi już wszystko jedno

Gość gość
Powiedział coś przykrego więc z zemsty pójdziesz komuś obciągać? Jak tacy ludzie mogą żyć sami z sobą i patrzeć w lustro?

Gość gość
a jak tacy łatwo oceniający innych mogą patrzeć w lustro? tak,uważaj co mówisz osobie która Cię kocha,dla mnie zdrada jest równa z opuszczeniem,nie z obciąganiem ,a słowo może zabijac jak nóż nie wiedziałeś?

Gość gość
a jeśli jesteś kobietą to też uważaj co mówisz ,wiesz że mówiłaś ukochanemu tysiąc przykrych rzeczy i teraz drżysz że zrobi to co ja ?

Gość gość
Ślubuję Ci wierność, taką przysięgę kiedyś składałaś? Mnie nie obchodzą Twoje sprawy i to czy zdradzisz męża czy nie. Powiem Ci jedynie, że zdradzając go zdradzisz siebie, tzn o ile masz jakieś zasady. I moich ostrych i szczerych słów nie porównuj do swojej zdrady bo szczerość to nie powód aby nie móc patrzeć w lustro.

Gość gość
nie przepadam za rozmowy z kobietami ,dlatego że przenoszą swoje doświadczenia na inną osobę,ja jeszcze żadnemu nie ślubowałam więc się wstrzymaj już z tymi ocenami,rozpędzasz się nie znając sytuacji,drżysz o zdradę męża to Twoje emocje ,myślisz o sobie tylko,sama napisałaś że moje sprawy Cie nie obchodzą,to co tu robisz

Gość gość
to po co masz go zdradzac ? zostaw go i tyle,nie bedzie mial okzji zrobic to jeszcze raz.

Gość gość
on cie poranił słowami a ty go chcesz zdradzić ? zastanów się ? skrzywdzisz siebie a nie jego , on cie nie zdradzil a ty wyciągasz największe działo przeciwko niemu ,on cie pewnie przeprosił okazał skruchę , zmienił się a z mścisz się jak jakaś prostaczka a może ty jego krzywdzisz i ranisz słowami może to ty go otrącasz wieś się zmień bo jak zrozumiesz co robisz to będzie już za póżno

Gość gość
jak cię nie zdradził to czego się jego czepiasz chyba z tobą jest coś nie tak masz jakieś zaburzenia

Gość gośćfllgl
są większe krzywdy niż zdrada fizyczna,chyba tego ktoś tu nie rozumie

Gość gość
a jak cie poranil? jakimi słowami?

Gość gość
nie napiszę jakimi,takimi które zmieniają człowieka i wiarę w miłość,właściwie w cokolwiek,byłam chodzącym oddaniem,tylko jedna osoba tutaj rozumie jaką moc mają słowa ,i jeśli chcecie wiedzieć to pewnie bym wolała żeby mnie zdradził a potem skruszony błagał o wybaczenie niż to co usłyszałam

Gość gość
a co usłyszałaś ? że co?

Gość gość
A jak myślisz, które słowa w małżeństwie mogą najbardziej ranić?

Gość gość
Oddajesz całą siebie a ktoś Ci daje psychicznego kopa?

Gość gość
Nie placz to tylko słowa liczą się czyny ;-)

Gość gość
że cię nie kocha ? ale wyżej pisałaś że nikomu nie przysięgałaś a teraz piszesz że mąż cię ranił słowami no chyba że to nie ty pisałaś? masz dzieci ? ile jesteś w związku?

Gość gość
czytam temat i napisałaś na samym początku że prawie już zdradziłaś na czym polega to prawie już to zrobiłam do czego doszło lub na czym się zatrzymałaś

Gość gość
właśnie pisz jaśniej to ci doradzimy z dziewczynami

Gość gość
Ona nic nie napisze bo to temat prowo. Doradztwa nie potrzebuje bo ten ktoś jest sam sobie żeglarzem i okrętem:)

Gość gość
podejrzewam ze mężowi odciełąś sex regularny i chodził z pełnymi jajami to ci nawrzucał to co się dziwisz ,pewnie tak nie myślał ale jak mu sperma się gotowała zalegała to w histerie wpadł weż go dojedz to zobaczysz jaki miły będzie

Gość gość
ten temat to niestety nie provo ale masz racje że sama sobie okrętem bo rad nie chcę chyba ,nie jestem mężatką ,nie wyjawię jak prawie zdradziłam,miałam cel że tu napisałam ,tylko ja go znam ,a że liczą się słowa nie czyny,tak,ale jednak czy nie straci bezpowrotnie czegoś ważnego ten który nie myśli?

Gość gość
a czym mu podpadłaś ze ci nawrzucał?

Gość gość
chyba czyny nie słowa

Gość gość
jak można prawie zdradzić? albo się zdradziło albo nie zdradziło albo był sex albo nie było albo zrobilas loda albo nie zrobilas loda albo o******ełaś albo nie obciągnełaś zdecyduj się