Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce sexu z dawną koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Albo nawet romansu. Sprawiała wrażenie chętniej od początku ale wtedy nie mogłem chociaż szalalem za nią. Co by tu zrobić odezwać się do niej i śmiało powiedzieć w czym rzecz?

Gość gość
a czemu nie zwiazku tylko romansu?

Gość gość
Haha, napiszesz jej zalozmy: "czesc jola, to ja zenek, pamietasz mnie z pracy? wiesz wtedy nie moglem, ale teraz bym cie przelecial, bo juz moge. reflektujesz?" :D:D:D:D ja bym wysmiala takiego goscia

Gość gość
Bo związek byłby raczej niemożliwy z jej strony.

Gość gość
No to nie ty nie mogles tylko ona nie mogla. Byla w zwiazku? Miala meza? Juz teraz nie ma? Ile macie lat z ciekawosci?

Gość gość
22:40 Raczej w smsie bym o tym nie pisał i ubrał to w lepsze słowa jeśli już bym się zdobył jej o tym powiedzieć, albo nie mówił bym nic i na spotkaniu zabrał się do rzeczy

Gość gość
Chłopie, napisz cala sytuacje ze szczegolami, zmien imiona i juz. Bo tak to nie wiadomo, jak to wyglada.

Gość gość
Ona była i ja byłem ja juz nie jesyem a ona jest.

Gość gość
wg mnie to ona juz zapomniala dawno o tobie, jakbyscie wtedy siebie naprawde chcieli, to byscie te zwiazki pozrywali. moze ci sie wydawalo, ze ona cos chciala a byla mila tylko jako kolezanka

Gość gość
Nie wydawalo mi się podrywala mnie jak tylko mogła ale bylem twardy i się nie dalem.

Gość gość
A ile nie mieliscie ze soba kontaktu? skad wiesz ze jeszcze ma tego faceta? Az tak ci siedziw glowie przez ten czas, ze nei chcesz np wyrwac jakiejs wolnej/innej po prostu?

Gość gość
Wyślij jej kwiaty do pracy z jakimś flirciarskim tekstem - zobaczysz co zrobi :)

Gość To to
Tak, a glowe ma miedzy nogami ..:) Dla niego wszystkie kobiety sa niegodne zwiazku..ew. moze sklonic sie do romansu zeby sie zabawić nie raz a 10-20. Jak nie za brzydka to za głupia,jak nie głupia to za biedna, jak nie biedna to tylko kobieta - nie to co ja mezczyzna bóg...

Gość To to
Do 22:50

Gość gość
Ja jestem juz w takim wieku, ze uwazam, ze lepiej cos zrobic i sie wyglupic, niz nic nierobic i sie zastanawiac. Wiec radze autorowi sie odezwac. ale jak chce seksu, to napisac lub powiedziec jej to jasno, zeby nie myslala, ze zostawi faceta i bedzie w zwiazku nowym. Tyle.

Gość gość
Akurat ja bym chciał związku z nią ale doszedlem do wniosku że raczej by się to nie udało, zbyt wiele nas różni. A jeśli chodzi o kwiaty, nie wiem czy by je dostała bo mogłaby mieć tego dnia wolne/mieć urlop np ale myślałem nad czymś takim, ale chyba się nie uda. Znikam na chwilę później się odezwę

Gość gość
pajac

Gość gość
Ale faceci to sa tepi. Na kwiaty - szkoda kasy, napisac - boja sie, seks - tak owszem, juz na pierwszym spotkaniu, co z tego ze sie nie widzieli jakis czas, zwiazek - odpada bo chyba sie roznia. To jak sie roznicie to co ty od niej chcesz.... to daj jej spokoj jak ma faceta i znajdz sobie inna. Dzis jak sie facetom nie poda d**y na tacy to sami nic nie zrobia :/

Gość gość
Jakich różnic?

Gość gość
Dlatego nie warto zawracać sobie głowy takimi chlopcami, można to zaobserwować już na początku znajomości, i po prostu nie wkręcać sie w to.

Gość gość
Gosc 23.07 Przybij piatke,bo swietnie podsumowalas:)

Gość kochany
23:93 Zbyt wiele was różni? A ja zastanawiałam się skad się bierze niechęć do innych ras i kultur, a tutaj juz taaakie różnice. P.s. Osobiście nigdy nie zmienię sie bo ktos stwierdził,ze moze jestem nieodpowiednia :), ja zawsze bede ..sobą. Nie podoba sie? To nic. Aha no i może pobaw sie kochanie w doktora Frenkensteina i pozlepiaj ta wymarzona,poszukaj, sklonuj i pozlepiaj kawałeczki z całego tysiąca - tylko tak jak mozesz najrzetelniej ;) Moze wreszcie cos porządnego z tego wyjdzie, taka nadkobieta. Especialy 4U :))))

Gość gość
23:03* :)

Gość gość
Widzę że tutaj fala krytyki pod moją nieobecność się zrodziła, tylko ze jest ona nieuzasadniona a wy sobie za dużo dopowiadacie. I wcale mi nie żal kasy na kwiaty, kupilbym nawet te najdroższe i najładniejsze tylko co to da. Tu jest potrzebna rozmowa a nie jakieś durne gesty które niczego nie załatwia. Nawet nie mógłbym się podpisać imieniem bo jakaś życzliwa dusza by wypaplała, durny pomysł!

Gość gość
no to jak twierdzisz ze nic sie nie da, to po co pytasz na kafe? :P fakt jest taki, ze chcesz ja przeleciec - tak jest w temacie ujete. no to wysil sie na kolacje, kwiaty, bajere, cokolwiek.

Gość gość
To dlaczego z nia nie porozmawiasz? Zamiast kombinowac jak kon pod gorke. Lubisz utradniac sobie zycie? Boisz sie? Odpowiedz moze byc rozna,kto wie,moze taka ktora Cie zaskoczy.

Gość gość
Autorze,po ile wy macie lat? Pytam bo zachowujesz się jak dzieciak.