Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdarzyło wam się widzieć jakiegoś polaka co wyglądał trochę jak murzyn?

Polecane posty

Gość gość

jak byłam mała tak z 15-20 lat temu to znałam z widzenia takiego chłopaka starszego, w sumie to się go trochę bałam bo w tych czasach nie było multikulti ani nic z tych rzeczy. nie miał ciemno brązowej skóry, może był trochę ciemniejszy, włosów też nie miał czarnych po prostu takie ciemno popielate ale takie grube drobne sprężynki, rysy takie murzyńskie, duże wargi długie chude nogi on chodził jak murzyn wyglądał jakby był tak w 1/4 murzynem a okazało się że był sto procent polakiem.

Gość gość
tak :D miałam w klasie takiego chłopaka i mial wlasnie ksywke MURZYN :D matka polka, ojciec polak, on był wyrośnięty, troche nadwagi, taki misiek, strasznie włochaty, w wieku 14-15 lat wyglądal jak chłop 25-28 letni (nie zartuje), ciemna skora, czarne kręcone włosy takie puszyste jak murzyni, usta ogromne, nos szeroki... wiele osob pytalo go czy ma ojca mulata albo murzyna :D jego mlodszy brat byl podobny wiec to nie przypadek, nie wiem czemu wlasnie tak wygladal, ojciec ciemny grubas ale z twarzy typowy polak otyły

Gość gość
23:05 słuchaj gościu, kimkolwiek jesteś nie życzę sobie obrażania. mnie to nie obchodzi że to jest internet i forum, nie życzę sobie takiego chamstwa.