Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka18

Dostałam lanie od faceta po gołym tyłku. Trzeci raz odkąd z nim, jestem

Polecane posty

Gość Karinka18

Chciałam wybrać się z koleżankami z ekipą z klasy na piwo, na początku się nie zgadzał ale w końcu pozwolił mi na całe dwie godziny! Wkurzyło mnie to i zostałam prawie do rana si się naćpałam. Następnego dnia się z nim spotkałam, on się poznał, wsiedliśmy do jego zamochodu i pojechaliśmy do jego domu. A tam zaczął mnie opierdzielać a następnie wytargał za ucho i przełożył przez kolano, chyba z 10 min mi lał tyłek, bolało jak diabli, cała pupa czerwona, siedzieć nie mogę! A jak by tego mało to, przez cały tydzień mam być zamknięta w jego domu i chodzić albo na golasa albo w stroju kóliczka pleyboya i wykonywać wszystkie prace domowe. Dodatkowo mam zakaz oglądania tv i korzystania z internetu ale że on rano musiał jechać to sobie na jego komputer weszłam. Aha i jeszcze musiałam powiedzieć że mi się należało i że to moja wina. On ma 25 lat a ja 18, jesteśmy razem od roku, czy któraś z was ma tak z facetem że was karze? Bo ja już nie wiem co o tym myśleć!

Gość Karinka18
Piszcie jak wstaniecie ja, póki go nie ma a będzie raczej później, chociaż obawiam się że w każdej chwili może przyjść. Jak nie odpiszę teraz to później.

Gość gość
rzuc go.

Gość gość
Dobrze robi jak cię starzy nie wychowali to on teraz musi to robić

Gość gość
stary pedofil i jego bajki