Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialem tylko Twojej litosci..

Polecane posty

Gość gość

jestem troche popaprany ale liczylem na to, ze sie poswiecisz.

Gość gość
A twoim zdaniem nie poświęcam się? Marnuje młodość a ty spokojnie na to patrzysz-faktycznie jesteś popaprany ale nie troche a bardzo

Gość gość
twoj nick?

Gość gość
weźcie skonczcie te bzdury pisać. nie stać was na smsy? żygac mi się chce jak to czytam. cały świat o waszych problemach z du...py nie musi wiedzieć

Gość gość
Smsy? Moj doskonale wie co jest nie tak bo mu mowie! Tylko że coś ryje mu beret i nie jest to wódka ani narkotyki. Ma się za kogoś lepszego ode mnie i demonstruje to na codzień -wyższa sie i wynikają z tego same nieszczęścia. Już nie jest troskliwy ani kochajacy. Bardziej przyponina zoobojetniale bydle przed ubojem któremu jest obojetna rodzina i wszystko tylko jeszcze potrafi sam o sobie pomyśleć.

Gość gość
Smsy? Moj doskonale wie co jest nie tak bo mu mowie! Tylko że coś ryje mu beret i nie jest to wódka ani narkotyki. Ma się za kogoś lepszego ode mnie i demonstruje to na codzień -wyższa sie i wynikają z tego same nieszczęścia. Już nie jest troskliwy ani kochajacy. Bardziej przyponina zoobojetniale bydle przed ubojem któremu jest obojetna rodzina i wszystko tylko jeszcze potrafi sam o sobie pomyśleć.