Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się kochać bo cały czas chce mi się puszczać pierdy

Polecane posty

Gość gość

Masakra, jestem dziewczyną, ale dlaczego tak jest? Wstydzę się jak cholerka

Gość gość
ano chlebek zytni fermentuje. ogolnie jak jesz pieczywo/mieso oraz owoce - to fermentuje w brzuchu. zostaw sobie chleb domowy (bez chemii) w ten upal i wilgoc nieschowany - zobaczysz co sie bedzie z nim dziac. tak samo ciasto na ten chleb jak wyrabiasz go do pieczenia (ten zapach, ta fermentacja). ogólnie to chleb to syf i jelita chyba przechodza gehenne z jego trawieniem. mysle ze kiedys go odrzuce calkowicie ze swej diety

Gość gość
Robię właśnie domowy chleb z otrębami... Ehhhh no to już wiem

Gość gość
wina chlebka

Zmień dietę i tyle. Jak ty jedziesz na wojskowej grochówce i na zupach z papierku, to nic dziwnego że nie potrafisz się cieszyć życiem. Pierdy ludzka rzecz, jeszcze nie słyszałem by coś takiego zrujnowało komuś życie erotyczne. Myślisz że królowa angielska nie pierdzi?

Gość gość
Nie, wiem to ludzka rzecz. Ale to pasowało by nic nie jeść bo wszystko daje czadu w organizmie

Gość gość
no, bo po warzywach jest to samo. ale moze masz przerost zlych bakterii albo grzybow, to tez moze byc przyczyna

Gość gość
"Boję się szczytowania z obawy prykania. I tak oto prykanie wtrąca mnie w samotność" - jak to powiedział klasyk :D A na poważnie, to ludzka rzecz ;) Musisz się że tak powiem po ludzku wypierdzieć przed... Bo pewnie cały romantyczny wieczór wstrzymujesz, bo nie wypada (choć z czasem też może zmienicie do tego podejście jak Was związek wejdzie w wyższy level), a potem przy wysiłku wstrzymywanie robi się jeszcze trudniejsze... Natury nie oszukasz ;)

Gość gość
Ja bym chciał, aby dziewczyna pierdziała mi w twarz .

Gość gość
video1220375/cytherea o f**k, jak to możliwe? ze jej tak z peesdy co chwila leci?

Gość gość
tak , żytnia mąka daje właśnie takie skutki.Dlatego ja wypiekam ostatnio w panasonicu z amarantusa .

Gość gość
no tak tylko przy diecie z niskim ig zytni jest przez wiekszosc osob chwalony za to, ze nie ma skokow cukru po nim. ale w te upaly to masakra. pomimo przetrzymywania chleba w lodowce biegunka murowana