Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sopot to piękne miasto, nie to co Namysłów poniemiecka wiocha

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
Przecież pisałem ci że Namysłów to miasto w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Pokazywałem ci w panoramio zdjęcia jaki namysłów jest piękny a Wrocław lubisz mimo że jest dużym miastem blisko Namysłowa i Wrocław to dopiero poniemieckie miasto ja do Wrocławia często jeżdżę i go troche znam w Namysłowie przynajmniej nie ma korków melin meneli i walących sie kamienic w przeciwieństwie do Wrocławia

Gość gość
no i co z tego ze pokazywales? i tak twierdze ze Sopot to najladniejsze, najbardziej ekskluzywne polskie miasto :) jakies g*******e fabryki masońskich korporacji niczego nie zmieniają, poniemiecka wiocha i tyle

Gość gość
Wrocław jest brzydki ja chętnie bym ci pokazał ulice Traugutta krakowską tam jest najwięcej walących się kamienic gdzie balkony odpadają i trzeba je podpierać by nie runęły zobacz sobie stacje kolejową Wrocław sołtysowice nadodrze psie pole one są tak paskudne że rzygać mi się chce a na ulicach jak rysia białowieska to są brzydkie szare blokowiska podobnie jest na wrocławskim kozanowie byłaś kiedyś we Wrocławiu?

Gość gość
11:08 nie twierdze że Sopot jest brzydki bo ja lubię trójmiasto większość miast w konurbacji górnośląskiej są brzydsze od Namysłowa wiem bo tamtędy przejeżdżam Wałbrzych też jest brzydki mimo że jest pięknie w górach położony też byłem on zaniedbany jest a inne mniejsze miasta od Namysłowa w pobliżu jak Syców Wołczyn Kępno Bierutów Międzybórz Ostrzeszów gródków to są mega brzydkie miasta i wszystkie w porównaniu do Namysłowa są dziurami zabitymi dechami najładniejsze miasto wg ciebie to Sopot a dla mnie zakopane co roku do zakopanego jeżdżę ps Sopot Gdynia i Gdańsk też są piękne ja chciałbym w gdańsku zamieszkać np na oliwie bo chce mieć blisko morza a Wrocław mi się bardzo nie podoba

Gość gość
Widziałaś foty Namysłowa to napisz mi bo chce wiedzieć co ci się nie podoba ps miałaś przyjechać do Namysłowa pociągiem od Wrocławia do Wrocławia pociągiem dojedziesz a z Wrocławia do Namysłowa kiedy przyjedziesz? I czy w ogóle przyjedziesz

Gość gość
Namysłów to wiocha

Gość gość
Napisz co ci się nie podoba w Namysłowie Miasto Namysłów jest "wiochą" w porównaniu do czego? Sopot w sumie też Wiocha" w porównaniu do gdańska i Gdyni Sopot nie jest wiochą dla Namysłowa bo Sopot ma 37 tysięcy mieszkańców a Namysłów 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Mimo że Sopot tak jak namysłów jest małym miasteczkiem jest bardzo fajnym miastem bo ja lubię małe miasteczka dzisiaj do Namysłowa na wesele wujka jadę a nienawidzę wesel tak prawdę mówiąc Namysłów leży na prowincji Wrocław łódź opole Katowice też bo są z dala od warszawy bo wg socjologii Prowincja to region z dala od stolicy a stolicą polski jest warszawa

Gość gość
Czyli wszystkie polskie miasta z wyjątkiem warszawy i aglomeracji warszawskiej to prowincja bo są daleko od stolicy czyli warszawy

Gość gość
Wrocław w porównaniu do warszawy to straszna wiocha bo ma 630 tysięcy mieszkańców a warszawa 1,7 miliona i Wrocław ma tylko jeden wieżowiec sky Tower a warszawa ma w centrum mnóstwo wieżowców ma większość siedzib banków centrów finansowych siedziby firm urzędów TVP polskiego radia oraz w przeciwieństwie do Wrocławia ma metro dwie linie i większe lotnisko czyli Okęcie a Wrocław z siedzib ma tylko tvp Wrocław oraz krajowy rejestr długów i w warszawie są wszystkie główne siedziby od rządu po Trybunał konstytucyjny , sąd najwyższy itd punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a w porównaniu do Wrocławia to opole to straszna wiocha

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Üp jw æåá§ßrâßðúlløllä

Gość gość
Poczytaj wszystkie komentarze i odnieś sie do tego?

Gość gość
Czyli jak widzisz nawet Wrocław Gdańsk Katowice Lublin opole szczecin Rzeszów łódź Kraków to jest prowincja bo są z dala od stolicy czyli warszawy