Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam się rozstać z chłopakiem ale nie wiem czy potrafie

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu czuję że to nie ma sensu. Ciągłe obietnice bez pokrycia, ignorowanie wymówki itd. Przyszedł weekend a on znowu się nie odzywa. Strasznie mnie to męczy, czuję się niegodna uwagi, nieszczęśliwa. Jest to wciąż świeża relacja a ja już czuję się olewana. Stwierdziłam że może lepiej to zakończyć ale trudno mi. Wciąż bardzo mi na nim zależy. Od zawsze byłam samotnikiem, miałam parę przyjaciół na krzyż. Mam 20 lat i to pierwszy chłopak z którym coś miałam, z nim nawet przeżyłam pierwszy raz. Samotność od zawsze mi dokuczała, teraz łudziłam się że to się wreszcie skończy, ale poczucie samotności wręcz zaczęło się nasilać... Kiedy się z nim widzę on sprawia wrażenie że mu zależy ale potem i tak nic z tego nie wychodzi. Cały czas się oszukuję że on w końcu zacznie się starać. Nie mam na nic siły, nie chce mi się z nikim spotkać, siedzę cały dzień zamknięta w pokoju. Najgorsze jest to że pracujemy razem. Jeśli to zakończę nie wiem czy dam radę widywać go codziennie. Ludzie w pracy widzą że coś ze mną nie tak a ja staram się uśmiechać na siłę żeby nikogo nie martwić...Boję się że wpadnę w depresję... Nie ważne co zrobię w tej sytuacji i tak będę czuć się nieszczęśliwa :(

Gość gość
To od ciebie zalezy jak sie bedziesz czuć i co robic.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A weź s********j, porządne, prawdziwe tematy giną w czeluściach o***tu admina, a takie g****o się pojawia w zamian.