Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wybrac espiro magic czy baby design mini?

Polecane posty

Gość gość

moze, ktoras z was posiada wyzej wymieniony wozek i podzieli sie swoja opinia na jego temat? Właściwie skłaniam sie ku espiro ale mini ma ta fajna budke przedluzana i to jednak duzy plus a obawiam sie ze w espiro jak dziecko bedzie lezex to buda nie ochroni go przed sloncem...chociaz z drugiej strony ma to byc tylko dodatkowy wozek na zakupy itd to moze obejdzie sie bez tej duzej budki...jak myslicie?

Gość gość
Ja mam espiro magic, synek ma 16mcy, ma dużo miejsca w środku także nawet zimą w kombinezonie czy śpiworku nie będzie mu ciasno a co do wózka samego w sobie to dla mnie jest idealny, mam wersję 2016, piankowe kółka dają radę na każdej nawierzchni, ma dobrą amortyzację, kosz (według niektórych mały) wcale nie jest taki mały! fakt, że jest słaby dostęp do niego po rozłożeniu siedziska ale jest suwaczek po boku który ułatwia sprawę. Użytkuje go co prawda od niedawna ale dałabym mu ocenę 5 i myślę, że kupiła bym go ponownie. Ja jestem zadowolona i polecam

Gość gość
aa no i o daszek Pani pyta.. jest rozsuwany troszeczkę a poza tym dla mnie nie jest za mały, zresztą mój syn uwielbia jeździć w ciemnych okularach :) nie śpi na spacerach także nie wiem czy po rozłożeniu by go raziło czy nie, nie testowałam ;)