Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polkowskie to taka dziura że jak mówię komuś w namysłowie że tam mieszkam to ...

Polecane posty

Gość gość

prawie każdy pyta się a gdzie to jest może ja w mieście namysłów (województwo opolskie) będę na forach internetowych jak forum nto namysłowianie czy np namysłów nasze miasto o polkowskiem wg socjologii prowincja to region z dala od stolicy wszystkie miasta nawet wrocław który jest z dala od aglomeracji warszawskiej to prowincja ale jeśli chodzi o województwo np opolskie to prowincja to tereny oddalone od opola a jeśli chodzi np o powiat namysłowski to wszystkie miejscowości oddalone od naszej lokalnej stolicy namysłowa to prowincja, może z wyjątkiem miejscowości graniczących bezpośrednio z namysłowem ja mieszkam 15 km od mojej lokalnej stolicy czyli namysłowa to mieszkam na prowincji?:(

Gość gość
A jak powiem o polkowskiem i powiem że jest 15 km od Namysłowa to każdy mi mówi że to straszna dziura gdzie wrony zawracają mają rację?

Gość gość
W polkowskim nic nie ma żeby na zakupy do fryzjera restauracji do sauny kosmetyczki czy na basen czy na mecz itd trzeba jechać do Namysłowa w mojej wsi nawet kościoła nie ma a tym bardziej stacji PKP najbliższa stacja kolejowa jest 8 km dalej w Domaszowicach oraz 15 km w Namysłowie NAWET DO BARU NIE MOGE IŚĆ BO NAJBLIŻSZE BARY RESTAURACJE KAWIARNIE PUBY KLUB FITNESS SAUNA KRĘGIELNIA ITD SĄ W Namysłowie

Gość gość
Polkowskie to jedna z ostatnich miejscowości w powiecie namysłowskim gdzie przyłączyli Internet nam neta w polkowskiem przyłączyli dopiero 12 lat temu gdy w tym czasie w Namysłowie już od dawna go mieli chyba od początku lat dziewięćdziesiątych

Gość gość
Oj, biednyś ty...

Gość gość
Polkowskie w porównaniu do Namysłowa jest taką"dziurą" jak namysłów w porównaniu do warszawy

Gość gość
w polkowskiem mimo że jest podstawowka i przeszkole i plac zabaw koło szkoły i świetlica wiejska z placem zabaw i przystanek nie ma nic w namysłowie przynajmniej sobie można pójść do klubu potańczyć czy na basen do baru na lody czy nawet na siłownię a dzieci do kręgielni czy nawet do durnego domu kultury na koncert w marcu był koncert kamila bednarka tydzień temu były dni namysłowa a dziś jest czochraj bobra fest w domu kultury czesto są spektakle przedstawienia kabarety i inne poza bednarkiem koncerty czy nawet do głupiej biedry czy kauflanda itd. mogą sobie pójść albo do lidla tesco itd. a ja? jedyną rozrywkę w polkowskim to mam oglądanie tv lub siedzenie na necie na kafe czy polkowskie dla namysłowa to dziura i prowincja? czy polkowskie w porównaniu do namysłowa to dziura?

Gość gość
Wiadomo że Namysłów a nawet Wrocław w porównaniu do warszawy to dziury a warszawa w porównaniu do nowego Jorku ale mi nie chodzi o takie porównanie tylko o to czy polkowskie w porównaniu do Namysłowa to straszna dziura i prowincja większa niż MIASTO NAMYSŁÓW DO WARSZAWY (PUNKT Widzenia zależy od PUNKTU siedzenia) I GDYBYŚ NIE MIAŁA WYJŚCIA I GDYBYŚ MIAŁA WYBRAĆ DO ZAMIESZKANIA ALBO NAMYSŁÓW ALBO POLKOWSKIE TYLKO Z TYCH DWÓCH WARIANTÓW TO GDZIE BYŚ WOLAŁA ZAMIESZKAĆ?

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Zgadzasz się że w porównaniu do Namysłowa Polkowskie to dziura?

Gość gość
Zgadzasz się?

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Magda zgadzasz się że polkowskie w porównaniu do Namysłowa to dziura albo coś poniżej dziury?

Gość gość
znam gorsze dziury

Gość gość
Co jest gorszego od Polkowskiego?

Gość gość
Luboszów

Gość gość
Luboszów to osada w województwie dolnośląskim w powiecie bolesławieckim w gminie Osiecznica a wiesz jakie wsie to nie dziury to np pokrzywna jarnołtówek bo to miejscowości w górach zobacz jakich i poczytaj o tych górach oraz o mieście Głuchołazy i o atrakcjach w pokrzywnej i miejscowości jarnołtówek wpisz sobie też Krasiejów

Gość gość
No i napisz czego się dowiedziałeś