Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

torbiel sie wchłonął ale...

Polecane posty

Gość gość

miałam torbiela po stymulacji poszłam na kontorne usg i lekarz stwierdził że torbiela nie ma pecherzyka dominującego tez (cykle bezowulacyjne) dostałam provere na wzmocnienie drugiej fazy cyklu przed kolejną stymulacją. Od 3 dni biore provere a od 2 dni boli mnie ten jajnik na ktorym mialam ową torbiel, Czy to moze byc po leku? czy ten jajnik mogł byc obolaly po torbieli? tak naprawde to nie wiem czy to jajnik ale chyba tak bol promieniujacy na bok. Dodam ze mam jakies wzdecia i lekkie zatwardzenie. Prosze podpowiedzcie cos bo juz mam dosc

Gość gość
Nie torbiela,tylko torbiel .I nie wchlonał tylko ona się wchłonęła(r.żeński).

Gość gość
Chcesz mieć dziecko a nie potrafisz mówić w ojczystym języku?

Gość gość
Polski język trudna język.

Gość gość
Masz gazy? Po co nas o tym informujesz? O piardach swoich?

Gość gość
mnie po torbieli jajnik bolal jeszcze ze 3 miesiace chociaz juz nie bylo po niej sladu.

Gość gość
Provera? Te tabletki biorą moje koty na antykoncepcję:)

Gość gość
21:20 dziękuję za odpowiedź jedyna normalna odpowiedź. Reszta samo dno i 7 metrów mułu. Torbiela się wchłonęła haha widać jaki k*****a z ciebie miodek. Jak nie wiem jak wy się w tym mopsie dogadujecie ale tam same takie inteligentne damy przychodzą jak wy to dla pracowników danej instytucji to chleb powszedni hahaha

Gość gość
ty na anonimowym forum pytasz o 'swoja'torbiel?!

Gość gość
21'33,ten sie smieje kto sie smieje ostani haha.TORBIELA haha.

Gość gość
Boże jakie wy jesteście głupie to aż mi was żal. Spodziewałam się odpowiedzi tego typu ,ale nie widziałam ,że tu są aż tak tępe i niedowartościowane osoby.Jeżeli wasze odpowiedzi na mój temat podniosły wasze ego ( a tak sądze ponieważ zapewne na tego typu forach możecie przy kozaczyć ) to super ,ciesze się :)Myślę ,że wszystkie pojęcia jakie zostały zamieszczone w tekście są dla was zrozumiałe. Starałam się napisać w jak najbardziej przystępny sposób, jak należy pisać do osób z niepełnym podstawowym. Pozdrawiam i życzę sukcesów na kafeterii może tu coś osiągniecie.P.S Nie musicie nadwyrężać już swoich i tak mało pracujących mózgów , ponieważ nawet nie będę tego czytać a tym bardziej wchodzić w polemikę z osobami na tak niskim poziomie inteligencji.

Gość gość
co innego przystepny sposob a co innego prawidlowy. Dwa: na takie tematy to z lekarzem a nie na kafe. Trzy: gdyby twoja gburowatość oraz brak szacunku(ostatni obrazliwy post,w tym zaznaczenie ze dla osob z podst.wykszt.-dzis gimnazjum jest obowiazkowe,to na marginesie,to pytasz nieogarnietych medycznie i żciowo,tym samym sobie wystawiasz swiadectwo braku kultury i wiedzy)do odpowiadajacych wyszła wczesniej,to zapewniam,ze zadnej odpowiedzi byc sie dostała. Chamom sie nie odpowiada i rzeczywiscie temat pora zamknać ze względu li tylko na Ciebie Pani Mądralinska.