Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bycie dziewicą w wieku 25 lat to wstyd?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli taka dziewczyna nigdy nie miała chłopaka to uważam, że to nie wstyd, bo nie miała z kim tego zrobić, a to dobrze, że się nie puszczała. A wy co myślicie?

Gość gość
Wstyd, nawet choć ni miała chłopaka, to mogła sobie znaleźć kogoś na jeden raz, oczywiście nie mylić tego z puszczaniem się, bo to co innego

Gość gość
Nie wręcz powód do dumy

Gość gość
Nie ma sensu zadawac takich pytan tutaj, prawiczki ci odpowiedza, ze powod do dumy, bo sami nie moczyli, a reszta ze jestes dziwna, bo nie pasujesz do ich wizji swiata i sklasyfikuja cie jako przegrywa. Mysle, ze wazne zeby sie dobrze czula ze soba. Walic opinie innych.

Gość gość
Wstyd, że nie miałaś nigdy chłopaka w tym wieku.

Gość gość
troche wstyd

Gość gość
Widzisz? Mowilam, nie pytaj przecietnych ludzi, oni cie nigdy nie zrozumieja, bo postrzegaja tylko ze swojej zalosnej, ograniczonej, ukszataltowanej przez e wiekszosci juz zepsute spoleczenstwo perspektywy. Wypowiedzi niczym gimnazjalistki :D

Gość gość
Jestem dziewicą, mam więcej niż 25 lat i uważam, że to wstyd i świadczy o zaburzeniach. Normalni ludzie zaczynali życie seksualne w okolicach 20 i tylko osoby, które mają ze sobą jakiś problem nie przeszły inicjacji w wieku 25+ Wiem po sobie

Gość gość
Może nie wstyd, ale może już trochę niezdrowe?

Gość gość
A ja prawik, lat 25 i zero związków :D Nawet zero pocałunków i przytulanek. Ale już przywykłem i odpowiada mi taki stan.

Gość gośćMarysia
Jestem dziewicą, mam więcej niż 25 lat i uważam, że to wstyd i świadczy o zaburzeniach. Normalni ludzie zaczynali życie seksualne w okolicach 20 i tylko osoby, które mają ze sobą jakiś problem nie przeszły inicjacji w wieku 25+ Wiem po sobie X Co jeżeli ktoś właściwą osobę spotkał około 25? Nie każdy w trakcie studiów tracił czas na latanie za chłopami, bo zwyczajnie nie miał na to czasu. Skończyły się studia, znalazł się czas na rozwijanie znajomości rozpoczętych wcześniej. Nie jest to związane z libido, bo seksu chciałam cały czas ale nie z byle kim, ot i co :)