Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie popełniłam błąd?

Polecane posty

Gość gość

Mówiąc wprost. Moja córka gustuje w dużo starszych mężczyznach, a ściślej rzecz ujmując to w takich, którzy mogliby być jej ojcem czy nawet dziadkiem i to nie jest żart. Gdzie popełniłam błąd. Zięć starszy ode mnie?

Gość gość
Nie popełniłas bledu. To jej pierwszy facet? Twoja corka szuka akceptacji u starszego mezczyzny byc moze dlatego, ze miala niepoprawne relacje z wlasny ojcem. Moze potrzebuje uczucia starszego mezczyzny by zaakceptowac swoja role jako corki. To bardzo czesto zdarza sie w takiej sytuacji. Zreszta w dzisiejszych czasach mlodzi mężczyźni maja dziwne, a nawet nie maja priorytetow. Sa czesto nastawieni roszczeniowo w stosunku do partnerek. A moze starszy mezczyzna daje jej poczucie bezpieczenstwa, daje poczucie stabilizacji? Porozmawiaj z nia o tym. Ile corka ma lat?

Gość gość
Córka ma 22 lata więc nie jest już dzieckiem. Rzeczywiście wychowała się bez ojca. Tak. To jest jej pierwszy mężczyzna. Początkowo myślałam, że ona po prostu go lubi, że lubią razem rozmawiać ale jednak było to coś więcej. Wiele razy rozmawiałam z nią o tym i ona uważa, że nawet by nie spojrzała na takiego rówieśnika (Dodam, że dla niej mężczyzna starszy o 10 lat do dalej jak rówieśnik.) chociażby już z samego wyglądu. Jej zdaniem tacy młodzi panowie są mało męscy dla niej i kompletnie nie atrakcyjni. Zato podobają jej się siwe włosy. Ja rozumiem starszy facet ale dlaczego aż tak starszy?

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś. Szuka ojca, którego nie miała.

Gość gość
Ale córka jest mądrą dziewczyną, nigdy nie sprawiała kłopotów, zawsze dobrze się uczyła. Dlaczego musi spotykać się z aż tak dużo starszym mężczyzną?

Gość gość
Dodatkowo niepokoi mnie ten mężczyzna.

Gość gość
Szuka sobie kogoś w rodzaju tatusia.

Gość gość
jej sprawa z kim sie spotyka po co sie wtracasz?

Gość gość
gość 12:37 - ciekawe czy byś się cieszyła gdyby twoja córunia spotykała się ze starym dziadem. :o

Gość gość
pytasz gdzie popelnilas blad - nie wiadomo czy w ogole popelnilas, nie znamy was, nie wiadomo czy twoja corka ma jakiekolwiek kontakty z ojcem, czy o nim rozmawiacie, w jakich ty i ojciec corki jestescie relacjach. na pewno prawda jest po czesci to ze starsi mezczyzni jej imponuja, zapewniaja poczucie bezpieczenstwa jakiego byc moze nie miala u wlasnego ojca. teraz jest juz dorosla, nic nie zmienisz. mozesz jedynie to akceptowac i starac sie poznac tego typa, zeby miec pewnosc ze nie robi twojej corki w bambuko (np. ze nie ma zony i dzieci a twoja corke traktuje jak swieze miesko).

Gość gość
ojca szuka w partnerze i to wszystko

Gość gość
Ciekawe czy on ją roocha. :classic_cool:

Gość gość
Moja córka nie ma żadnych kontaktów z ojcem. Mąż miał problemy z alkoholem, był bardzo agresywny w obec mnie i córki. Nie uczestniczył w ogóle w wychowywaniu córki, a córka wręcz go unikała np. chowając się w pokoju gdy on wracał do domu. W końcu rozwiodłam się z mężem i od tej pory córka nie ma już żadnej styczności z nim i wcale nie rozmawiamy o nim. Poznałam osobiście tego mężczyznę z którym spotyka się córka. Ona stara się mnie za wszelką cenę przekonać do niego. Jest przesympatycznym człowiekiem, bardzo mądrym. Jest wdowcem. Naprawdę nie mogę nic złego o nim powiedzieć ale on jest po prostu starszym panem.