Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż głupia sytuacja w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

Mam męża starszego trochę od siebie. Od kilku miesięcy po ślubie. Przeprowadziłam się do niego do miasta wojewódzkiego, ale dojeżdżam codziennie do pracy do swojego miasta rodzinnego. Nikt z pracy nigdy nie widział mojego męża i go nie zna. Ostatnio trochę źle się czuł i musiał zostać w szpitalu. Pech chciał, że na tej samej sali leży z nim mój kolega z pracy a mój mąż nie wiedział gdzie pracuje to mu o mnie naopowiadał, włącznie z naszym pożyciem :O Zbladł jak sobie z kolegą rozmawiałam, pytał skąd go znam a potem przyznał się się do tego co opowiadał. Taka głupia sytuacja. Mam ochotę udusić gada. Z kolegą nie bardzo darzymy się sympatią. Ale jak ja będę teraz z nim normalnie pracować, skoro on wie, że lubię na jeźdźca i chętnie robię mężowi loda :O Trochę śmieszne, ale trochę i żenujące. To wydarzyło się naprawdę.

Gość gość
trudne sprawy

Gość gość
Do tego pracuje w urzędzie. U nas na piętrze przewaga facetów. Na pewno im wszystko powtórzy. Już widzę te podśmiechujki jak wróci do pracy. Masakra

Gość gość
Ale masz psychicznego męża. Teraz już wiesz, ze każdemu opowiada jaką ma chętną żonkę do lodzika, porażka.

Gość gość
Nic mu nie powiedziałam, że mnie to ruszyło bo leży z sercem i boję się, że mu jakaś żyłka pęknie. Czy faceci muszą gadać tylko o seksie?

Gość gość
ja za opowiadanie o mnie,nieważne że w achach i zachwytach zostawiłam człowieka,to takie małe

Gość gość
twój mąż okazał ci brak szacunku i lojalności kochający facet tak się nie zachowuję i tyle w temacie nie traktuje cię jak człowieka ale trofeum i chwali się nim nawet obcym facetom to świadczy o nim że jest nie dojrzały, nie wychowany i prawie na pewno cię nie kocha ani tym bardziej nie szanuje jedyne co możesz teraz zrobić to dobrą minę to tej gry, wiem że ci trudno i głupio ale seks to w końcu normalna sprawa a kolega wcale nie musi mieć pewności że to co wygadywał twój mąż to prawda zawsze przy najbliższej okazji możesz w żartach powiedzieć tak by kolega słyszał że twój mąż to erotoman gawędziasz atak swoją drogą powinnaś go kopnąć w dupę to nie jest wart bycia twoim mężęm

Gość gość
mąż nie wiedział gdzie pracuję xxx ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Mąż nie wiedział gdzie pracuje ten gościu któremu opowiadał

Gość gość
No to sama widzisz ze on myśli ze inni mu zazdroszczą, opowiada jak młoda żona jest chętna i ile on może. On nie gadał o tobie tylko o sobie. Stare zgredy tak maja. Uważam ze masz mieć to w nosie co oni sobie gadali w końcu to twój mąż a ze stary satyrbto już nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
Rozwód prędzej czy później nadejdzie kochana. Zeby obcym osobom opowiadać o seksie to trzeba nie szanować i siebie i drugiej osoby. Tak juz będzie caly czas. Jeszcze niejedna osoba usłyszy jak lubisz sie pieprzyc. Dlatego polecam skończenie tego żenującego związku po Jego wydobrzeniu w szpitalu.

Gość gość
Twoj maz jest nielojalnym idiota. Nie powinien opowiadac szczegolow intymnych waszego pozycia. To potworne. Nie zaluj jego chorego serca. Powiedz mu, co o nim myslisz, bez ogrodek! Ale na twoim miejscu nie robilabym w pracy z tego zadnej tragedii. W koncu uprawianie seksu nie jest zboczeniem, ani niczym nielegalnym. Nie masz sie czego wstydzic.

Gość gość
czego wy od tego dziada chcecie? opowiedział i miał rację. pewnie na jego forsę poleciała.;) a w ogóle, pisz lepsze prowa, lalunia :P

Gość gość
Dlaczego piszecie, ze to stary dziad? Przeciez on moze byc mlodym czlowiekiem jeszcze:D A ze idiota, to juz calkiem inna sprawa. Autorko, opiorkaj go rowno! Powiedz, ze tez zacznie opowiadac, jak to on sie sprawuje w lozku, i ze nie zawsze to beda pochwaly. A zobaczysz, jak mu szczeka opadnie:D

I w tym przejawia się różnica między facetem a kobietą. Kobieta nigdy nie paple jęzorem o tym co jest dla niej ważne, osobiste. Czy to dotyczy sfery seksu czy jakiejkolwiek innej.

Gość gość
Piszesz, że masz trochę starszego męża od siebie, podejrzewam, że sporo, a Ty jesteś młodziutka. Głupiemu staruchowi strzeliło do głowy, szczyci się tym, ze ma taką młodziutką i chętną żonkę, żałosne. Opowiadać innym, do tego obcym ludziom, że żona lubi mu loda robić, co za prostak, zero taktu i szacunku.

Gość gość
slabe provo