Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ex facet ciągle ma nowe kobiety z ktorymi mieszka

Polecane posty

Gość gość

Byłam w nim tak zakochana , ale nie czułam z jego strony zaangażowania więc odeszłam. On chciał to ratować ale ja byłam zawiedziona i nie chciałam. No i dowiedziałam się ze przez ten czas jak już nie jestemy razem ( niecałe 2 lata)miał 3 kobiety , z każdą z nim mieszkał już po miesiącu związku. Brzydzę się nim, brzydzę się sobą ze z kims takim byłam.

Gość gość
Nikt mi nie wmówi że to normalne i że on ma takie szczęście w miłości. To przecież niemożliwe żeby tak łatwo mu przychodziło zakochiwanie. Mam wrażenie że on wiąże się z kobietami tylko dla seksu i tańszego wynajmu mieszkania. Niestety ja byłam wśród nich:-(

Gość gość
Poza tym nie mogę zrozumieć co się dzieje z kobietami. Jak to możliwe że każda godzi się z nim mieszkać po miesiącu??? Ja tez z nim zamieszkałam ale po ponad pół roku znjamosci, a tu okazuje się ze on skacze z kwiatka na kwiatek i mieszka z kobietami którymi wogoe nie zna. Swiat schodzi na psy, kobiety się nie szanują

Gość gość
Zazdrosc zazdrosc zazdrosc...chyba nie masz wlasnego zycia...

Gość gość
Fakt, nie powinno obchodzić cię życie byłego faceta.

Gość gość
żadna zazdrość, raczej obrzydzenie że z kims takim byłam. Potwierdził tym tylko to ze on nie kieruje się uczuciami i jednak dobrze wyczuwałam że on mnie wcale nie kocha.

Gość gość
No i po co roztrząsać przeszłość, było minęło.

Gość gość
Po prostu teraz wiem z jakim popaprańcem byłam i cieszę się ze z nim nie jestem. A co do kobiet dzisiejszych to brakuje słów, jak można po miesiącu wpuścić na stałe jakiegoś obcego gacha do mieszkania?ten świat się kończy

Gość gość
Tak było minęło ale mam obrzydzenie teraz do siebie ze z takim dupkiem byłam, ze byłam jedną z wielu, że nic nie znaczyłam dla niego

Gość gość
Ble ble ble....dwa lata minely..zajmij sie swoim tylkiem dziewczyno..

Gość gość
Lubię lody malinowe. Uciekam:).

Gość gość
Bol d**y, ze on kogos ma, a ty nie. :)

Gość gość
żaden ból d**y, on mi koło d**y lata i powiewa . Tu raczej chodzi o to że jestem zdegustowana tym że z kimś takim byłam i jednak dobrze czułam gdzieś tam w środku ze on mnie nie traktuje poważnie pomimo że mówił inaczej.

Gość gość
Tak, wiemy, że chciałabyś go z powrotem, ale nie trzeba było strzelać fochów. Teraz to już po ptakach.

Gość gośćtoja
Potraktuj to jako lekcje na przyszłość , zapłaciłaś już za to i wyrzucanie sobie nic nie da . Współczuje ci naprawdę wiem ze ta świadomość może być bardzo bolesna. Wszystko przemija , odwagi i powodzenia

Gość gość
Niech co tydzien ruha nawet inną panne z dyskoteki niech chodzi codziennie na prostytutki niech mieszka i ruha co miesiąc z nową nic ci do tego zalosna samico na urodziny powinien ci przyslac plyte ze swoimi igraszkami z wieloma laskami ha ha

Gość gość
Możesz wmawiać wszystkim tutaj,ze On Cie nie obchodzi,ale to nieprawda. Ba,gdyby to nie bolalo to byś poruszyla ten temat może,ale swojej kolezance a nie na jakiejś stronce do osób,których nie znasz. To jest jego życie i w ogóle nie powinnaś tu o tym pisac. Zajmij sie sobą,bo za Niego zycia nie przeżyjesz,a jak mu tak odpowiada to super - Nie Twoja sprawa.

Gość gość
Bo Ciebie nie ma i jeszcze nigdy nie było, jeśli nie wrócisz do mnie... Jestem tylki facetem, KTO BY SIE NIE SKUSIL?!!

Gość gość
Moj ex z którym byłam zareczona, mial po 2 tyg nowa babe w domu także wiesz:/

Gość gość
Mój były który sądziłam ze jest dojrzały. Po pół roku powiedział mi kocham niby pierwszy raz do kogoś a po miesiącu od tego czasu powiedział mi ze się pomylił jie pasuje my do siebie. Naprawdę myślałam że dojrzały .. dozeisec lat starszy . A teraz słyszę ze non stop się w kim "Zakochuje "to takie typy chyba... I zawsze jest niby bardzo zakochany... a szybko przechodzi . Dobrze ze mnie rzucił bo teraz patrze ze to kaleka sierota .