Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jej chodzi :D ?

Polecane posty

Gość gość

Siema nigdy tu nie pisałem ale że kobiety to złożone istoty niezbędna mi była pomoc Internetu . Sprawa wygląda tak od półtora miesiąca spotykam się z dziewczyną poznaną przez Internet jest po przejściach ale zawsze odpisuje na moje sms chętnie się spotyka dwa razy całowaliśmy się . Jednak na ostatnim spotkaniu stwierdziła że jednak nic z tego nie będzie i nie dała się pocałować ale kiedy zaproponowałem żeby przyjechała do mojego rodzinnego miasta powiedziała że może przyjechać i nie widzi problemu żeby kontynuować tą znajomość . Ogólnie swietnie się dogadujemy śmieje się z moich żartów ( tych nieśmiesznych też ;) ) potrafimy przesiedzieć całą noc . Jest sama od 1.5 roku poprzedni chłopak bardzo ją skrzywdził wyznała mi też że jak miała 16 lat to chłopak ją bił.... Tak wiem że to strasznie brzmi ale taka prawda . Kiedy pytałem się czy to chodzi o moją atrakcyjność fizyczną powiedziała że w cale nie jestem taki zły ale sama nie wie czemu nie chce związku . Jakieś pomysły ;p ? Ja mam 22 lata ona 21.

Gość gość
Oj dzieci, dzieci....

Gość gość
Dzięki za pomoc !

Gość gość
haloooo

Gość gość
Nie jesteś taki zły czyli jej się nie podobasz proste

Gość gość
to po cholere chce się spotykać i cały czas mnie dotyka niby przypadkiem a jednak

Gość gość
Z tego co opisujesz wynika że jesteś fajny i mogłoby coś z tego być ale: albo się nie umiesz całować albo ci z buzi śmierdzi. Innych powodów bym nie szukała. Po cieszę że i to i to da się naprawić

Gość gość
Jestes we friendzone

Gość gość
kobiety to zmienne istoty szczególnie te po przejściach może miała zły dzień . spotykaj się z nią dalej

Gość gość
to chłopie wybrałeś sobie kobite po przejściach lepiej ją zostaw i zajmij się kimś normalnym