Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szykujecie juz wyprawke do szkoly

Polecane posty

Gość gość

bo ja tak

Gość gość
i słusznie bo teraz najtaniej drugi rzut pod koniec wakacji

Gość gość
nareszcie będzie z czego kupować jak dali 500+

Gość gość
w zeszlym roku bez tego sobie poradzilismy.

Gość gość
w tymroku pojdzie mniej kasy na wyprawke. corka ma dobry tornister wiec mysle ze 2 klase z nim przechodzi. to samo ma 2 piorniki tez dobry stan. kasiazki za darmo. bo to 2 klasa. tylko religia. i przybory.i jakies ubrania. dobiero w 3 klasiezaczna sie wieksze wydatki bo za ksiazki trzeba samemu placic.

Gość gość
Moje dziecko ma jeszcze rok przedszkola przed sobą a juz mam kupiona wiekszosc ubrań do pierwszej klasy. Kupuje tylko na promocjach, glownie na zagranicznych stronach wiec jak są spodnie dresowe do 10zl czy jakieś fajne koszulki za 3-4zl to biore bo jakościowo są lepsze niż w pepco a wychodzi to taniej. Mamy tez pakiet zeszytów i piórnik. Gdyby nie to ze placilam kilka centów nie kupilabym. Zaoszczędzoną kase wydamy na jakiś park rozrywki i kino. Lepiej kupic wcześniej niż przeplacac. Ręce mi opadają jak widzę ceny w sklepach :(

Gość gość
Ja nie bo nie musze tylko plecak to koszt jakieś 600 nok bo dzieci wszystko dostają .Jeszcze 3 lata temu latalam za książkami zeszyty i inne p*****ly a teraz spokój z tym .Ale zawsze jakiś w sierpniu kupowałam.

Gość gość
ja nie robię bo mam 2 latka ale ciuchy i buty jesienne zamierzam zacząć już kupować

Gość gość
a ja nie ukrywam wsciekłosci bo syn teraz skończył gimnazjum,co roku kupowałam mu w iekszosci nowe książki bo coś się tam zmieniało i z poprzedniego roku używka nie pasowała. Teraz też połowy nie sprzedam bo znów się coś zmieniło ,do tego zła jestem bo 1 i 2 gimnazjum dostają książki za free ,a ja przez 3 lata musiałam nowe kupować. Dobrze że dają za darmo,zła jestem że tak pózno się za to wzięli. I teraz technikum i znów z 500 zł pójdzie .

Gość gość
Wyprawkę do szkoły miałam już przygotowaną w połowie sierpnia. Nie lubię tak odkładać wszystkiego na ostatni moment. Jedyną rzeczą z którą zwlekałam był zakup butów w http://trammpy.pl/, ale to dlatego, ze moje dziecko nie mogło sie zdecydować jakie buciki do szkoły chce ;) W rezultacie zamówiłyśmy kilka par ;)