Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego staniecie na glowie,żeby tylko "nie dać"??

Polecane posty

Gość gość

Jestem z dziewczyną 2 lata, za rok się pobieramy. Póki co nie mieszkamy jeszcze razem, jest spoko, dogadujemy się,ale jest jedno ale...SEKS,a w zasadzie fakt,że niemal za każdym razem muszę o to żebrać i robić specjalne podchody, umizgi,kolacyjnki. A to ma okres, a to trzeba uważać bo dni płodne, a to chodźmy na kolację z jej znajomymi,a potem jest zmęczona i jedzie do domu,a to praca. Kurwa!!Nie wiem o co chodzi?!?W ciągu miesiąca na palcach jednej ręki liczę nasze zbliżenia :( Najdziwniejsze,że jak już się kochamy to mam wrażenie,że jej się podoba, w ogóle jest bardzo namiętna i nie jest przysłowiowa kłodą. To o co chodzi?Udaje??Nie rozumiem tego!Zaczyna mnie to frustrować i rozważam odwołanie ślubu.

Gość gość
to radze odwołać, jeśli już teraz prosisz się o sex to po ślubie możesz go czasem miec 12 razy na rok a to nie wróży dobrze

Gość gość
Hej! Ja tak miałam z moim byłym sprzed kilku lat, też ciągle mu odmawiałam,a powód był prozaiczny. Nie kochałam go i nie pożądałam, niestety u kobiet jest to bardzo silnie powiązane. Jak był seks to było bardzo ok, tylko,że nie czułam nic do niego, a po wszystkim czułam się jak d******* Teraz jestem z facetem, którego mogłabym łyżkami jeść (jesteśmy dwa lata po slubie) i potrafię z niego nie schodzić przez pół nocy :-P Kocham go i to wszystko zalatwia. Pogadaj z narzeczoną szczerze, zapytaj co do cb czuje, powiedz,że bardzo Ci przeszkadza to,że tak rzadko to robicie etc. /Aha! I jak najszybciej zamieszkajcie ze sobą, to najlepszy sprawdzian przed ślubem :)

Gość gość
to radze odwołać, jeśli już teraz prosisz się o sex to po ślubie możesz go czasem miec 12 razy na rok a to nie wróży dobrze X Dokładnie, odwołaj ślub, bo później będzie jeszcze gorzej i piszę to, jako kobieta. Udupisz się tym ślubem i będziesz tak żebrac cały czas!

Gość gość
Pewnie się boi ciąży, albo ma jakieś blokady psychiczne. Ile ma lat? Jesteś jej pierwszym partnerem?

Gość gość
Najważniejsze to szczera rozmowa,może ma jakiś problem,ale otwiera sie co jakis czas by Ciebie nie stracić. Jesli nic z tego nie wyniknie to ogólnie ten związek nie ma sensu :-)

Gość gość
Jak teraz prosisz po ślubie bedziesz tylko ogladał

Gość Marcccin
Nic nie odwoluj... moja znajoma przed slubem tez zmniejszyla ilosc kontaktow, celowo. Pozwalala na seks oralny, a przyczyna wiesz jaka? Nie chciala aby facet sie znudzil, moze to i glupie ale cos w tym jest. Do normalnego zblizenia dochodzilo co jakoes 3mc, tez ja to meczylo, ale ubzdurala sobie ze w ten sposob bedzie dla niego dluzej atrakcyjna... niestety kumpel nie wytrzymal. Porozmawiaj z nia, kobiety maja bardzo zlozona psychike. Czy zastepujecie to innym rodzajem seksu?

Gość gość
Moja znajoma miała inny problem ;) też odmawiala facetowi,już było naprawdę źle,a okazalo się,że...zapuszczala łono na wosk i lekko zarosnieta nie chciała uprawiać seksu:-P Jestem w tym niestety duża wina faceta,który zachwycał się jej gładkośćia jak była po depilacji i powtarzał zawsze,że nie lubi włosków. No to miał za swoje.

Gość gość
A moim zdaniem to po prostu nie pociągasz jej i nie zaspokajasz w łóżku, więc laska traktuje seks z Tobą jako dopust, woli już robić cokolwiek byle nie musieć rozkładać nóg. A jak co do czego przyjdzie to po prostu udaje jak to jej dobrze albo jaka jest gorąca, byle mieć z głowy, my kobiety jesteśmy w tym mistrzyniami :) Jak facet nas jara to jesteśmy jak kotki w rui, same za nim biegamy, a jak jest odwrotnie to niestety boli głowa, dużo pracy, permanentny okres, czy "zapuszczam się na wosk" :P

Gość gość
"zapuszczanie na wosk"...dobre k***a!!laski to naprawdę są popieprzone! oczywiście dla faceta to miłe jak kobieta jest gladka, ale i tak najważniejsza jest sama cipka, dobre cycki i w miarę ładna twarz, no i żeby była chętna na seks :P A że ma parę kłujących włosków to nie ma znaczenia!

Gość gość
ja depiluje klate i brzuch na jesień i za dwa zabiegi zapłacę chyba z 1500 zł

Gość gość
Jeśli jesteście zaręczeni a ona nie chce seksu to po ślubie tez tak będzie albo gorzej. Jeśli nie jesteście zaręczeni to może uważać ze ja wykorzystujesz tylko a żenić się nie chcesz. Są pary które rozstaja się po latach np. przypadek gdzie para rozstała się po 6 latach, facet chciał tylko seksu a o ślubie słyszeć nie chciał. Potem ona poznała innego i po 3 miesiącach wyszła za tamtego.Nikt nie dawał im szans a oni do dzisiaj są razem.

Gość gość
pogadaj z nią koniecznie, bo abstynencja teraz to nic dobrego po ślubie będzie taka sama oziębła albo jeszcze gorsza,na pewno nagle się nie zmieni o 180 stopni. my jak byliśmy przed ślubem to niemal każda okazję wykorzystywaliśmy żeby sie pieprzyć : w domu, w samochodzie,w lesie, nawet już pod koniec okresu to robiliśmy i to jest normalne.

Gość gość
Bo taką mamy naturę,lubimy się wami bawić i zonglowac seksem :) Kup mi to ,kup mi tamto,zrób dobra kolację,a ja łaskawie dam Ci się przeleciec:-P

Gość gość
Bo to są zwyczajne d*****.

Gość gość
Kiedy ostatnio jej coś ładnego kupiłeś, jakaś biżuterię? Nie ma nic za darmo.:D

Gość gość
Dziwki nie dziwki,ale chłop bez baby fiksuje i taka prawda.

Gość Macciek
Widze ze tutaj temat sie rozwinol. Mam pytanie, co byscie zrobili gdyby konieta zaproponowala wam tylko seks oralny?? Poszlibyscie na to? Przepraszam ze tutaj o to pytam ale moja nie chce dopuscic do seksu klasycznego, chce poczekac... juz nie wiem co mam robic, strasznie jej pragne. Dla mnie oral to tylkogra wstepna lub gdy ma "te dni". Nigdy wczesniej nie mialam takich ptoblemow... czekac??

Gość gość
gość 16:52 pewnie boi się ciąży albo jest jeszcze młoda i kompletnie nie gotowa lepiej brać co daje :)

Gość gość
staniemy na głowie dlatego,że w większości jesteście po prosu kiepscy w łóżku i szkoda nam całego zachodu na przereklamowany seks. już wolę obejrzeć jakiegoś poronosa,do tego żel intymny, własna rączka i odlooot :) a nie on na mnie sapie,****** i ****** nie może dojść, mnie już wszystko boli i tylko myślę kiedyyyy on wreszcie przestanie?!? dlatego twoja dziewczyna wymyśla tysiąc wykrętów,żeby tego uniknąć. i nie tylko ona ale jakieś 2/3 lasek.

Gość gość
mam taki sam problem jak ty my jestesmy prawie 9 lat bylo identycznie za 3 miesiace bierzemy slub kochamy sie raz moze dwa w miesiacu. zawsze ja musze zaczac bo ona jest zmeczona jutro rano do pracy musi wstac jest troche strasznie. Mowi ze mnie kocha i takie tam ale nie moge jej rozgrysc kupilem jej kiedys piekny stroj na upojna noc to tylko raz zalozyla nie wiem co jest nie tak niby wszysto ok ale jest masakra. Moze wiecie jak ty znienic bo ja juz wszystkiego probowalem pozdro.

Gość gość
Ja nie staję :P Nie wiem dlaczego Twoja kobieta nie chce Ja czasem myślę że seksu nie będzie gdyż - jesteśmy zmęczeni/mało czasu/nie jestem wykąpana( dziewczyny wiecie jakiego mamy hopla na tym punkcie)/ dzisiaj tylko porozmawiamy/dzisiaj tylko się poprzytulamy/nie nie nie jestem ogolona... kończy się jak się kończy :) Nie wiem może Cię nie kocha lub jej nie podniecasz

Gość gość
po pierwsze rozmowa,ale raczej nie widzę aby coś było z tego waszego związku albo laska ma niskie libido albo Cię nie kocha w każdym razie taka rzadka częstotliwość seksu nie jest normalna