Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po wyjsciu oid fryzjera wlsoy sa takie ladne a po umyciu w domu

Polecane posty

Gość gość

juz nie potrafie tak samo ulozyc sobie wlosow. w piatek bylam obciac wlosy. bardzo mi sie podoba. dzis rano umylam wsosy. i za nic wlosy nie ccha wygladac jak po wyjsciu od fryzjera. tez tak macie?

Gość gość
Tez tak mam

Gość gość
Nie, nie mam tak. Uzywam kosmetyków dobranych do kondycji wlosow, odpowiednich szczotek i nie mam problemu z układaniem wlosow.

Gość gość
i ja tez tak mam

Gość gość
A ja mam odwrotnie. Zawsze jestem niezadowolona po wyjściu od fryzjera. Mam mocno falowane włosy, których żaden fryzjer nie umie ułożyć. Albo suszy na szczotce, a po tym wyglądają jak siano i dziwi się, że włosy nie chcą być proste. Albo prostuje - umiem to sama zrobić. Efekt jest taki, że gdy przychodzę do domu to sama robię tak, jak mi się podoba. Teraz już wcale nie chodzę do fryzjerów, większość jest niekompetentna i szkoda mi pieniędzy. W domu ktoś mi podcina końcowki i tyle.

Gość gość
A mnie denerwuje fakt, że fryzjer układając włosy potrafi zatuszowac spieprzona robotę, a po umyciu włosów czlowiek widzi jaki z niego mistrz fryzjerstwa...

Gość gość
I to jest cała prawda o fryzjerkac, nie potrafią strzyc i tyle. Ja mam tak notorycznie, mam trudne do ułożenia włosy (cienkie i każdy żyje swoim życiem, niby prościzna, ale niestety). W moim mieście jest kilkadziesiąt "salonów" i tylko w 5 potrafią dobrze obciąć.