Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie sa takimi debilami i uwazaja, ze skoro im sie cos podoba to na

Polecane posty

Gość gość

100% podoba sie kazdemu? Np jakis koles wstawia zdjecie kobiety i dopisuje "takich kobiet szukaja faceci". Dlaczego on jest tak glupi i nie rozumie, ze kazdy ma inne gusta? Dlaczego on uwaza, ze jak jakas jemu sie podoba to kazdemu bedzie sie podobac?

Gość gość
W tytule jest odpowiedź "Dlaczego ludzie sa takimi debilami" po prostu jest debilem, nic na to nie poradzisz :) ja tam olewam takich kretynów bo dla mnie i tak opakowanie nie ma znaczenia, co mi po nim skoro w środku pustka?

Gość gość
nie, to twoje myślenie jest ograniczone. Jeśli babka jest laską to 80% lub 90% facetów będzie się podobać - taka prawda. On nie pisze że 100% facetów szuka takich kobiet tylko że większość takich szuka. I tak właśnie jest , zawsze jest garść tych którzy mają inne upodobania ale większość to większość. Tylko nie pierdzielcie, że tak nie jest - bo jak jest super ładna laska w szkole to prawie wszystkim się podoba. Narka

Gość gość
15:01 tak nie jest, idealni jestesmy tylko dla 3% populacji plci przeciwnej. :)

Gość gość
gość dziś nie, to twoje myślenie jest ograniczone. Jeśli babka jest laską to 80% lub 90% facetów będzie się podobać - taka prawda. On nie pisze że 100% facetów szuka takich kobiet tylko że większość takich szuka. I tak właśnie jest , zawsze jest garść tych którzy mają inne upodobania ale większość to większość. Tylko nie pierdzielcie, że tak nie jest - bo jak jest super ładna laska w szkole to prawie wszystkim się podoba. Narka x Hah w ogóle się z tym nie zgadzam, nawet na rok moi koledzy preferują takie puste lale i za nimi dyszą a mnie w ogóle ktoś taki nie interesuje. Wręcz odpycha. Zresztą jak facet leci tylko na opakowanie, podobnie jak kobiety to nie mamy o czym rozmawiać :D