Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To koszmar, że takie dno jak Popek jest sławne, a taki niszowy zespół, jak ten

Polecane posty

Gość gość

ma średnio po 1500 wyświetleń pod jednym filmikiem: https://www.youtube.com/watch?v=W2iNv5X_S1A. To co się dzieje obecnie z tym światem jest dla mnie nie do zaakceptowania. Koleś ćpun po podstawówce, z pociętą mordą, czy jakieś blogerki modowe, fotoblogerki i gwiazdy Snapchata mają po miliony fanów. Czy ludziom imponuje już tylko tępota, agresja, pewność siebie wynikająca z głupoty i skłonności ekshibicjonistycznych? Usłyszałem ostatnio utwór tego zespołu, który podlinkowałem i postanowiłem go poszukać na yt, aż żal mi się ich zrobiło. Może nie jest to wybitne, ale conajmniej fajne, nie zrobią kariery, bo na scenie nie ma ćpunów, kretynów, byłych zawodników mordobicia w klatkach z mózgiem w szczytowej fazie neurodegeneracji poststerydowej. Za jakie grzechy ja żyję na tym świecie? Do tego jeszcze teraz nastolatki wzorują się na tych kretynkach wypinających tyłki, typu Maffashion, Kim Karidacośtam i inne "fit" tępe szmaty i powielają ten wzorzec. Żyjemy w świecie promującym półgłówków. Zaraz idę rozważać samobójstwo.

Gość gość
Szkoda popełniać samobójstwo, kolejnego mądrego człowieka mniej będzie na tym zafajdanym świecie.

Gość gość
Mądrzy ludzie i tak są w mniejszości, przytłoczeni przez takich idiotów, może lepiej, by wyginęli, a na świecie została sama tępota, bo jak ktoś jest tępy to jest idealnie przystosowany do życia na tej planecie.

Gość gość
demokracja promuje wszędzie półgłówków więc się nie dziw

Gość gość
tak szczerze mówiąc mam to gdzieś, dla mnie te tępe dzidy i kretyni po prostu nie istnieją

Gość gość
Przecież to, że ktoś ćpa nie oznacza od razu, że jest głupkiem. Wybitni rockmani ćpali i robili jednocześnie dobrą muzykę.

Gość gośćśćć
ale Popek to nie jest wybitny rockman :D to zwykły cpun i tyle

Gość gość
Zgadzam się. Trzeba nie mieć gustu kompletnie, słuchając tego czegoś.

Gość gość
rozbawiło mnie to określenie "wybitny rockman" od kiedy to rockeni mają coś wspólnego z wybitnością?

Gość gość
17:32 Nie twierdzę, że wybitna osoba nie może się narkotyzować, albo, że narkotyki mają wyłącznie złą stronę, bo tak nie jest. Niektóre przeżycia są ciekawe, sam kiedyś spróbowałem paru rzeczy i nie mogę powiedzieć, by te podróże to było tylko czasowe, jałowe zaburzenie percepcji, bo np. raz po jednym środku pozbyłem się całkowicie, jak ręką odjął jednego lęku i mimo, że od lat nic nie zażywam ten lęk nie powrócił. Jednak w przypadku Popka to za ćpaniem i jego zachowaniem nie idą żadne realne osiągnięcia. To zwykła ameba intelektualna, która dorobiła się na głupocie innych, gdy ludzie dublujący go intelektem przesiadują na kasach, albo w normalnych pracach, nikt o nich nie słyszał i nie mówi, a on jedyne co osiągnął to pocięcie sobie mordy, odwalenie kilku manian, nawet na siłowni robi każde ćwiczenie niepoprawnie technicznie.

Gość gość
Maja mają, bo są mistrzami w swoich fachu ;)

Gość gośćśćć
gość dziś a co to rockman nie może być wybitny ??

Gość gość
Z wybitnością to według niego mają jedynie fizycy i matematycy :D

Gość gość
popek popierdek to shmata. Lemmy był wybitny, ćpał, chlał, ale swoją osobowość facet miał.

Gość gość
17:47 Nie tylko, ale w Popku i większości gwiazd współczesnych nie ma nic wybitnego. U grajków miejskich bywa, że słychać lepszą muzykę.