Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mi się ryczeć dziewczyny pocieszcie

Polecane posty

Gość jkkl
dla mnie to nie cud, po prostu organizm to nie maszyna i nie zawsze płodność właśnie u 20 latki jest największa, prawda jest taka, że nie ma żadnej zasady...

Gość gość
18:15 Ile żyją ludzie w twojej rodzinie? :D Moja siostra ma adoptowane dziecko, od 20 lat żyją w stanach, byli teraz na urlopie, mieliśmy zjazd rodzinny i wszyscy uważali (niewiedząc o adopcji) że siostrzeniec to wykapany tata...

Gość gość
No teoretycznie 7 lat i 3 ciąże, to mało...ale przecież zapewne to też nie było tak, że każdy cykl na maxa, po stratach też trzeba odczekać, jakieś badania, leczenie, to też czasem niewskazane starania i się schodzi...

Gość gość
Może źle to napisałam. Staramy się od 9 lat x x To już raczej nic z tego nie wyjdzie, nie widzisz tego? Czasem tak lepiej, dziwię się ze nie boisz się, ze dojdzie do przedwczesnego porodu np. miedzy 25 a 33 miesiącem, i dziecko przezyłoby, ale miało np. porazenie mózgowe, itp.

Gość gość
A dlaczego miałoby nie wyjść? Bzdura, przedwczesny poród może sie zdarzyć zawsze, bez względu na to ile czasu trwały starania. Choroby również, tego nie da sie wykluczyć nigdy.

Gość gość
Czasem tak lepiej, dziwię się ze nie boisz się, ze dojdzie do przedwczesnego porodu np. miedzy 25 a 33 miesiącem x Ciąża u słonia?

Gość gość
tu autorka, miałam już dwa przedwczesne porody, i teraz również się boję, jednak bardziej boje się tego że nie spróbuję :( Ktoś miał rację że trochę czasu odpadło z staraniami z tych 9 lat, jak miałam 21 lat zaczęlismy się starać, potem po poronieniu 3 mce musieliśmy odczekać, po pierwszym porodzie tez pół roku czekaliśmy, i ostatnie dwa lata sie nie staraliśmy wcale, i czasem zdarzył się cykl że się nie staraliśmy tak intensywnie bo np miałam hsg, laparoskiopie czy byłam chora. Co do badań to zrobiliśmy ich multum, ze nie ma gdzie już szukać przyczyn, nie ma już co badać :(

Gość gość
Może in vitro

Gość gość
Nie do końca rozumiem z tym dentystą. Przecież w ciąży też się normalnie leczy zęby! Zapytaj ginekologa. Ja miałam bardzo dobrą ginekolog prowadzącą, profesor z CZMP i ona zawsze powtarzała, że w będąc już w ciąży też trzeba kontrolować stan uzębienia i leczyć w razie potrzeby. Nie do końca rozumiem czemu chcesz czekać ze staraniami.