Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem.nienormalna jesli nie chce mieć nigdy dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie?

Gość gość
bądż moja skarbie

Gość gość
Posiadanie dzieci jest zbrodnia, nie można narzucać komuś życia w tym c******m świecie bez jego zgody.

Gość gość
Duzo jest takich kobiet, tyle że przedluzanie gatunku to naturalna potrzeba człowieka. Duzo zalezy od powodów, z jakich nie chcesz miec. Jesli to jakies fobie itp - to dobrze sie przebadać psychologicznie.

Gość gość
Ja tez nie chcę i nie widzę w tym niczego nienormalnego.

Gość gość
jak masz takie zasciankkowe myslenie to sie czujesz nienormalna i w ogole w takim kontekscie rozwazasz swoje zycie :O ja tez nie chce miec dzieci i nie czuje sie nienormalna, nigdy nawet w ten sposb o sobie nie myslalam w kontekscie wyboru nie posiadania dzieci, ani tez nikt ze znajomych, kto nie chce miec dzieci :O

Gość gość
Jesteś normalna, rozplodowcy to debile bezmozgie.

Gość gość DDA
a dlaczego zaraz nienormalna, jest mnostwo powodow, dla ktorych mozna nie chciec dzieci, ja np.jestem DDA, dla mnie bylo jasne od zawste, ze dzieci miec nie bede.inni nie lubia dzieci, jeszcze inni lubia, ale nie az tak, ze mie swoje....

Gość gość
to nie jest powiedziane że prostytutka nie może mieć dzieci

Gość gość
po cholere się rozmnażacie i produkujecie nowych niewolników głąby

Gość gość
nie opłaca się mieć dzieci w dzisiejszych czasach, niech se szukają frajerów gdzie indziej

Gość gość
gość dziś po cholere się rozmnażacie i produkujecie nowych niewolników głąby xx jakby sie ludzie nie rozmnazali to nie mialabys do kogos pisac na kafe, zwlaszca ,ze nie mialabyc komputera, ktory wymyslil ktos , kto sie urodził. O innych rzeczach nie chce mi sie pisac, głąbie.

Gość gość
gość dziś i oby tym szybciej zbankrutował ZUS szukający nowych frajerów do ograbiania

Gość gość
Jakby się ludzie nie rozmnazali to by nie istniały żadne problemy glabie

Gość gość
to rozmnażajcie się dalej debilu , wasze dzieci będą jebać na system i żydów do osranej śmierci

Gość gość
Biurokraci potrzebują niewolników żeby na nich tyrali dlatego taka propaganda rozmnażania bo im ZUS bankrutuje.

Gość gość
gość dziś Jakby się ludzie nie rozmnazali to by nie istniały żadne problemy glabie xx Nie istniałyby ludzkie problemy, wszechswiata na pewno jakies by byly. Nie wiem po co zyjesz, chcesz miec problemy? Nie prosciej ze soba skończyć ( głabie)? Brak konsekwencji.

Gość gość
morda lewackie psy !!!

Gość gość
Nie prościej ze sobą skończyć. Dawno bym to zrobił ale mam instynkt przetrwania wbudowany w system.

Gość gość
to się rżnijcie , ja nie zrobie dzieciaka żeby jebał na zasiłki dla ciapaków

Gość gość
stworzyli ch*jowy system w którym nie opłaca się ani pracować ani rozmnażać ch*j im w doope

Gość gość
Te co nie chcą dzieci są ułomnymi kobietami. Taki wybryk natury, kibel we łbie. Ale do onanizmu ich ciałem dobre.

Gość gość
stwórz lepszy system, madralo. ktos ci broni?

Gość gość
pasożytom przy władzy dostarczać nowych niewolników do okradania? Niech się walą na tłuste ryje

Gość gość
Ludzie nie rozmnażający się to ludzie wspaniali, szlachetni i mądrzy. Ludzie rozmnażający się to patologia.

Gość gość
A po co mi lepszy system kiedy on jest idealny. Jedne się ***** a z innymi żyje.

Gość gość
Tylko sadyści rozmnażają się w tych czasach skazując dzieci na przyszłe niewolnictwo.

Gość gość
Jesteś całkiem normalna !!! W dzisiejszych warunkach posiadaja dzieci ci u ktorych "pierwotny system" jakim jest przetrwanie gatunku, nie podlega zdrowemu rozsądkowi. Nie chcialabym byc dzieckiem na tym TARGU NIEWOLNIKÓW w jakim żyjemy, w niepewności o jutro, w niespełnieniu, gdybym mogla jeszcze raz wybrac, to nie chcialabym sie urodzić w tym swiecie..

Gość gość
Ludzie nie chcący dzieci to upośledzeni debile pozbawieni uczuć wyższych. Skrajne debilne c***y. Ja można całe życie przeżyć tylko dla siebie. Żreć codziennie, srać codziennie i myśleć, ze jest się kimś więcej. Jesteście egoistycznym dnem.

Gość gość
gość dziś Ludzie nie chcący dzieci to upośledzeni debile pozbawieni uczuć wyższych. Skrajne debilne c***y. Ja można całe życie przeżyć tylko dla siebie. Żreć codziennie, srać codziennie i myśleć, ze jest się kimś więcej. Jesteście egoistycznym dnem. X piszesz jakbys ty nie srał/a, nie żarł/a. Może masz mózg jak kot albo kura, ze nie umiesz nic poza rozmnazaniem sie i nie masz pomysłu co tu jeszcze mozna robic oprócz powyzeszego i na tym polega -widzisz-roznica miedzy tymi co sie rozmnazaja a tymi którzy tego nie robią :D