Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem.nienormalna jesli nie chce mieć nigdy dzieci

Polecane posty

Gość gość
Kot jest bardziej inteligentniejszy niż gościówa spod "gość dziś " pewno napłodziła juz nowej patoli i sie teraz buja jak maupa na gumie xD

Gość gość
gość dziś i gość dziś , nie sadze aby ktos sie tak wypowiadal, to provo albo jestescie uposledzonymi podnozkami swoich panow i wladcow ktorzy wam tylko w podziekowanou stawiaja puszke po piwie na plaskim lbie

Gość gość
Moim zdanie jesteś normalną kobietą. Tylko najzwyczajniej nie jesteś jeszcze gotowa by mieć dziecko. Z czasem powinno się wszystko zmienić.

Gość gość
Moim zdaniem coś z Tobą nie tak, bo posiadanie dzieci jest naturalną koleją rzeczy. Nie wiem jak można żyć dzień w dzień zajmując się wyłącznie swoją osobą.

Gość gość
a jednak można dzień w dzień zajmować się sobą i np. ukochaną osobą i np. swoją pasją ,dziwne ale można ,bardzo miłe zajęcia i nie chce mi się tego zmieniać, pocałujcie mnie w nos babolki :-) zmuście mnie :-)

Gość gość
gość dziś podzielam Twój pogląd. Nie autorko, nie jesteś nienormalna, chociaż Twoje nastawienie odbiega od biologicznej normy. Teraz mówisz, że nie chcesz, ale może kiedyś zachcesz.

Gość gość
Nie zechce, nic w tym fajnego nie widzę. Wręcz jak widzę dawne koleżanki ze szkoły które mają dzieci to im współczuję strasznie.

Gość gość
od razu sie odezwia te co uwazaja ze kobieta ktora nie rodzila nie powinna wogole istniec bo nie spelnia swojej podstawowej funkcji.niby nie nienormalna a jednak odbiegajaca od normy