Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie do wyboru romans z zonatym czy zwiazek i seks z 30 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Co wybieracie?

Gość gość
Opcja druga.

Gość dojrzała  50siatka
takiego 30letniego prawniczka wszystkiego nauczę i będzie git a żonaty to bomba z opóźnionym zapłonem

Gość gość
Jeśli chodzi o seks to żonaty. Zresztą z nimi wszystko łatwiej a prawiczki się czają.

Gość gość
19:31 spadaj podszywaczu. 30 a 50 - za duza różnica wieku.

Gość gość
wybor jest oczywisty. Kobiety brzydza sie prawiczkow a zonatych pragna szczegolnie jak to maz przyjaciolki czy siostry

Gość gość
Związek z prawiczkiem, a seks z żonatym :P

Nigdy w życiu nie romansowałam z żonatym i nie zamierzam. Nie uznaję i POTĘPIAM rozbijanie cudzych małżeństw i rodzin. Na świecie jest tylu wolnych facetów, czemu sięgać po zajętego? :p

Gość gość
Związek z prawiczkiem, a seks z żonatym xxx Prawiczki nie będą żadnymi jeleniami i frajerami do związków. Już niech lepiej chodzą do prostututek po seks, przynajmniej sobie poużywają.

Gość gość
Związek z prawiczkiem, a seks z żonatym xxx Prawiczki nie będą żadnymi jeleniami i frajerami do związków. Już niech lepiej chodzą do prostututek po seks, przynajmniej sobie poużywają. x jasne, prostutucyjna szmato, która to napisałaś :D

Gość gość
Za prawiczków to się nie bierz, jak chcesz mieć seks z żonatym. Taki prawik dowiedziawszy się o tym, powinien cię wyrzucić na zbity ryj z mieszkania lub kopnąć cię porządnie w dupę.

Gość gość
Żonaty bo jest stabilny, doświadczony i ma do stracenia tyle co ja. Prawiczek sfiksuje i będzie chciał rozbić małżeństwo.

Gość gość
Nie uprawiam seksu już nigdy.

Gość gość
Prawiczek. Nie jara mnie rozbijanie małżeństw,rodzin,uczuć. Nie mogłabym tak. Okropieństwo i takie kobiety sa k*****i.

Gość gość
NIE CUDZOŁÓŻ JESZCZE NIE JEST ZA PÓŹNO. UWOLNIJCIE SIĘ OD WIECZNEGO POTĘPIENIA NIE CUDZOŁOŻĄC ALE CIERPCIE WIECZNE MĘCZARNIE W PIEKLE ! PAMIĘTAJCIE KIEDY PRZEKROCZYCIE BRAMY PIEKIELNE NIE BĘDZIE JUŻ ODWROTU I CAŁĄ WIECZNOŚĆ SPĘDZICIE W MĘCZARNIACH JAKICH NIE JEST W STANIE OPISAĆ NAJBARDZIEJ CHORA WYOBRAŹNIA !

Gość gość
a autor nie wpadł na to, ze wszystko zalezy od tego czy facet fajny, a nie od tego czy już r..chał, czy nie. A jak prawiczek to jakiś przypał to już lepiej być samej albo dawać d...tylko żonatym

Gość dojrzała 50siatka
gość 19,57 pod kogo ja się podszyłam ? znasz chociaż znaczenie tego słowa ?

Gość gość
Ani jeden, ani drugi,czyli zdecydowanie wolę wibrator.

Gość gość
gość dziś Za prawiczków to się nie bierz, jak chcesz mieć seks z żonatym. Taki prawik dowiedziawszy się o tym, powinien cię wyrzucić na zbity ryj z mieszkania lub kopnąć cię porządnie w d**ę. x Po pierwsze się nie dowie. Po drugie nie wyrzuci, bo skoro przez tyle lat nie znalazł nikogo, to będzie się bał, że jak wyrzuci, to do śmierci będzie sam. A zresztą prawiki, to w większości c**y, więc nie będzie miał odwagi aby wyrzucić, raczej wybaczy :P Taki prawik dobry na męża, można go urobić jak się chce, a swoje i tak robić po kryjomu hahaha

Gość gość
Na świecie jest tylu wolnych facetów, czemu sięgać po zajętego? - bo lepiej miec sprawdzonego niz prawiczka.

Gość gość
Jako prawiczek mógłbym się zgodzić być takim facetem, ale pod jednym warunkiem. Musiałaby to być kobieta dominująca, która lubi elementy sado maso, stopy, fetysze, pissing, dominacje psychiczną. Nie koniecznie seks akurat ze mną.

Gość gość
Ja bardzo lubię jestem łatwa dla żonatych. Zawsze szybko nadstawiam d**y. Lubie też połykać bo ich zony tego nie robią i mam z tego satysfakcję choć nie lubię.

Gość gość
Romans zonatym

Gość gość
A ja lubie rżnąć facetów dildosem

Gość gość
sex przedslubny jest grzechem a jak kazdy grzech sprowadza cierpienie choroby nieszczescia takie sa skutki grzechu

Gość gość
Ja bym każdemu obciągała ale żaden nie che mi tego zaproponować. Choć mam już takiego jednego na oku żonatego. Zrobię mu najlepszego loda.

Gość gość
Tylko zonaty

Gość gość
A skąd wiecie ze kazdy zonaty jest dobrym kochankiem? Babska logika

Gość dziewczynaaaaaaaaa
tylko i wyłącznie opcja druga... jeśli fajny i taki jak sobie wymarzyłam to rozkochać go w sobie i poślubić a seks po ślubie :-) :-)

Gość gość
seks z takim który czeka na tę jedyną jest bardziej ekscytujący