Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaa12345678910

Jak zyc bez seksu

Polecane posty

Jestem nadal młodą ;) i calkiem fajną singielką. Raczej z przymusu. Tzn. głównie z braku perspektyw na poznanie kogos. W chwili obecnej chyba pogodzona z sytuacją :P chociaż brak pewnej rzeczy bardzo mi doskwiera. Brak seksu. ...

Gość gość
tzn co? zamkneli Cie w wiezieniu czy wywiezli w srodek puszczy ? jak to nie masz perspektyw na poznanie?

Gość gość
ile masz lat i skąd jesteś ?

Gość gość77
Kolega do seksu zawsze się znajdzie, tylko trzeba się dobrze rozejrzeć :-) Tylko do seksu to faktycznie moment znajdziesz, partnera na życie to już inna bajka, bardzo trudno!!!

Moim zdaniem nie warto sie masturbowac bo to pozbawia energii zyciowej. Chce Ci sie, roznosi Cie? Idz na silownie... Fakt faktem jak zlapiesz kondycje to bedzie Ci sie chcialo jeszcze bardziej, ale to pierwsze z listy miejsce gdzie sa seksowni faceci

Gość gość
nawet nie chcesz napisać gdzie mieszkasz , może ktoś jest blisko Ciebie i już byś miała kochanka

Jestem przed 30, po rozwodzie.... Mieszkam poza Polską, na prowincji w malym miasteczku... Polske odwiedzam rzadko, chociaz w wakacje będę.... Ale i tak nie mam pomyslu jak sobie "ogarnąć kogoś "

Gość gość77
Będzie ciężko, lepiej pakuj walizkę bo szkoda życia, młoda laska jesteś więc tym bardziej warto zaryzykować bo życie między palcami ci uleci.

Gość gość
po 1 jak z przymusu to nie singielka tylko stara panna Po 2 jak jestes mloda to wystarczy ze wyjdziesz z domu i ktos cie wyrwie Po 3 seks jest zbedny do zycia

Gość dawca spremy
Ale czego ci brakuje sex ?to znaczy pieszczot ruchania ?

Gość gość
Ja żyję bez seksu i nawet nieźle sobie radzę. Czasami brakuje bliskości, ale tylko czasami.

Gość gość77
Sex jest niezbędny do życia, nie wkrecajcie dziewczynie kitu!!!! Nawet Co drugi ksiądz ma laske na boku!!

Gość gość
boże dziwczyno ja mam 25 lata jestem praiwczkiem, nigdy się jeszcze nie przytulałem ani nie całowałem z dziewczyną a seks widziałem tylko w internecie więc nie nakręcaj się tylko weź się za robote to zapomnisz o braku seksu a po za tym raz w tygodniu zrób sobie dobrze i to ci powinno wystarczyć.

Gość gość77
Ty się tego dziwolaga prawiczka nie słuchaj, 25 lat i na recznym jedzie...., żaden autorytet!!!! Walcz o życie,.szczęście, ja dwa Trzy razy w życiu rzucalem wszystko i od nowa zaczynałem, fakt nie w milosci tylko biznesowo, ludzie pukali mnie po głowie, ale opłaciło się, Niczego nie żałuję!!! Także walcz, ryzykuj, nie oglądaj się na innych, Idż po swoje :-)

Gość aseksualnaaaa
ja mam 34 lata i całe zycie zyję bez seksu...raczej to się ni zmieni:)

Gość gośćkocica
ojej...co wy z tym seksem ,macie? to nie jest najważniejsze

Gość gość77
Nie macie seksu ale w głębi duszy marzycie i snicie o nim i nikt mi tego nie powie!!

Gość aseksualnaaaa
czasami potrzeby się budzą, fakt

Gość gość77
Gdybyś posmakowala jak autorka zakładki to byś miała non stop pragnienie na faceta. To jest normalne że kobieta porząda faceta, a facet kobietę. Nie potrzebnie ludzie siebie blokują przez kompleksy, Często niewidoczne dla innych.

Gość aseksualnaaaa
nigdzie nie napisałam,że to jest nienormalne:P "posmakowanie"raczej mi nie grozi;)

Gość gość77
Nie grozi bo?? Zakonnicą jesteś?? :-)

Gość aseksualnaaaa
Nie grozi,bo: 1.od dawna jestem niezauważalna dla mężczyzn ( pewnie jestem brzydka;)) 2. w tym wieku ciężko kogoś 'wolnego'poznać 3.chyba mi wygodnie z tym i przyzwyczaiłam się,nie mam parcia na 'szukanie'

Gość aseksualnaaaa
Żyję jak zakonnica,tylko habitu nie mam ;):D

Starą panną raczej nie zostanę. .. jestem po rozwodzie i mam dziecko ;) A boje sie ze nikt mnie juz porządnie nie przeleci :) Wyjechalam z Polski bo potrzebowałam zmiany. . . Czy sie zmienilo na lepsze, nie wiem. .. finansowo lepiej, ale w innych aspektach średnio. ..

Gość gość77
Ale czy ty masz świadomość jak kobiety są atrakcyjne dla facetów?? I tych maloletnich i Dojrzałych!!! Ty postaw na siebie, popracuj nad wyglądem, przyciagnij ich wzrok, macie mase sposobów na to:-) Jest to prostsze niż ci się wydaje.

Gość aseksualnaaaa
dbam o siebie,nie jestem'zapuszczona"widać czegoś mi brak

Gość aseksualnaaaa
do autorki:łatwiej Tobie kogoś znaleźć niż mi głowa do góry,pewnie ta samotność to u Ciebie stan przejściowy :D

Gość gość77
Aseksualna, może jakiś mur budujesz przed sobą?? Faceci na starcie Opuszczają??? Autorka, jest ci źle, zrób kolejny zakręt w życiu, zaryzykuj :-)