Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla mamy na urodziny

Polecane posty

Gość gość

moja mama ma 55 urodziny za tydzień - szukam pomocy! co jej kupić?!

Gość gość
wyjazd do spa! :D

Gość gość
może jakaś wycieczka na tydzień do jakiegoś kraju, zależy od twojego budżetu i tego jaki charakter ma mieć prezent - skromnego upominku, czegoś przydatnego czy jakichś przeżyć właśnie w stylu wyjazdu do spa albo bungee :-).

Gość gość
Nie wiem czy 55-latka chciałąby skakać na bungee - moja matka by nie chciała

Gość kopsor
Mój ojciec kupił kiedyś matce na urodziny taką zmywarkę (http://matrixmedia.pl/zmywarka-bosch-sms40c02eu.html) była zachwycona chociaż według mnie to było trochę seksistowskie z jego strony, no ale skoro matka się zachwyciła to w sumie nie ma nad czym płakać szczególnie że do teraz korzysta

Gość gość
jak idziemy w stronę sprzętów domowych to może ekspres do kawy? :-)

Gość gość
niee, moja mama nie pija kawy - wiem, że to dziwne, ale woli herbate, uważa, że kawa jest ochydna

Gość gość
Stara Kiszewa (niem. Alt Kischau, kaszb. Stôrô Cziszewa) – wieś w Polsce, położona w województwie pomorskim, w południowej części powiatu kościerskiego, leżąca na pograniczu Kaszub i Kociewia, położona nad rzeką Wierzycą, w gminie Stara Kiszewa przy drodze wojewódzkiej nr 214. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie gdańskim. Siedziba władz gminy Stara Kiszewa.

Gość gość
namysłów?

Gość gość
moja mama by się bardzo cieszyła z mojego ekspresu do kawy akurat tylko drogie są jak nie wiem... :((((

Gość gość
Książki to najlepszy prezent we wszechświecie - kupujcie mamom książki :D

Gość gość
Nie uważam, żeby kupienie zmywarki przez faceta kobiecie było seksistowskie - w 90% polskich domów, niestety ale naczynia zmywa po sobie kobieta . jeżeli twoja mama się zajmuje domem to tym bardziej bo przynajmniej sobie czas zaoszczędzi

Gość gość
Moim zdaniem doskonałym pomysłem na prezent jest ekspres do kawy. :) Ja kupiłam mamie w prezencie taki z http://flintespresso.eu/ i bardzo się ucieszyła.

Gość artysta00
ekspresy do kawy nie są drogie jak chcesz kupić mamie to zobacz sobie na avans.pl, no i zależy jaki chcesz mamie kupić, czy ciśnieniowy czy przelewowy bo to też dominuje cenę

Gość gość
ja swojej na takie okrągłe urodziny ostatnio sprezentowałam turnus weekendowy w hotelu ze spa. Mieszkamy w Toruniu więc szukałam czegoś blisko i padło na hotel Abidar w Ciechocinku. Cenowo bardzo przystępnie, w spa nowoczesny sprzęt i fajne zabiegi, generalnie mamie bardzo się spodobało :)

Gość gość
Moim zdaniem świetnym pomysłem jest zakup karnetu do spa. :) kupiłam przyjaciółce na urodziny pobyt w http://hotelborowiecki.pl/ , była zachwycona. :)

Gość gość
Ja też myślę, że to bardzo fajny pomysł. :) znam świetny hotel ze spa na Mazurach - http://www.zalesiemazury.pl/ , nieraz tam gościłam i strasznie mi się podobało.