Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaa

puszczać się...?

Polecane posty

Gość malinkaaaaaa

Mam problem... Przeniosłam się z niewielkiej wsi do dużego miasta. Wiadomo - chęć usamodzielnienia się, dobra uczelnia, rozwój, super praca... Jednak mi nie wyszło :( Standardowo: rodzice na roli, starczało nam zawsze od pierwszego do pierwszego. Na ich pomoc nie mam co liczyć, nie chcę nawet rozmawiać, żeby się nie martwili tym, że u mnie wcale nie jest kolorowo. Zaczęłam studiować dziennie, praca w weekendy i po uczelni w niektóre dni. Wynajęłam malutką kawalerkę... Ale nie potrafię poradzić sobie z opłatami... Mam do spłaty jeszcze opłatę za wynajem za poprzedni miesiąc... Przyszło mi do głowy jedno... Mimo tego, że naprawdę zawsze byłam porządna... Znaleźć sponsora :( Puszczać się za kasę, jak d******** Ale jakie mam inne wyjście? :( Poradźcie....

Gość gość
Przenieść się na zaoczne i poszukać roboty.

Gość gość
nie rób tego zryje ci psychikę na całe życie twoje życie stanie się koszmarem może i będziesz miała kase ale szczęścia nie staniesz się później alkololiczką albo bedzies się znieczulac lekami twoje dzieci będą nosiły twoje piętno

Gość malinkaaaaaa
Robotę mam, napisałam. Pracuję jako kelnerka, marne grosze, ale nie spodziewałam się, że tak ciężko będzie ze znalezieniem pracy bez znajomości - tutaj to po prostu niemożliwe, jestem zdesperowana :(

Gość gość
w jakim miescie mieszkasz

Gość prawictwo pospolite 152
ale dobrze byłoby , żebyś to zrobiła z kimś kto nie chodzi na prostytutki , a ty byłabyś kolejną .. Moze cie niezłymi syfami zarazić

Gość robert_82
podaj jakis kontakt, moze zajme sie Toba ;)

Gość malinkaaaaaa
Nieważne jest to, z jakiego jestem miasta. Kontaktu też nie podam, bo to nie w Internecie kogoś szukam... Poza tym nie wiem co robić :( Wszystko we mnie krzyczy, że to niemoralne, nieetyczne, po prostu złe, ale nie daję rady, a do domu nie wrócę z podkulonym ogonem, nie chcę mieszkać w zabitej dechami wiosce, a ludzie będą gadać jak to we wsi :(

Gość gość
jakas k***a po zaliczeniu 8 chlopców pisze czy puszczac sie

Gość malinkaaaaaa
A daj spokój :) To nie twoja sprawa i nie temat wątku

Gość gość
Szukam sponsora Kraków mam 18 lat

Gość madzikk_zgierz
Jest sporo możliwości zarobku bez puszczania jak choćby sex kamerki, sprzedaż używanej bielizny czy rajstop, nie są to kwoty spore jednak na opłaty powinno wystarczyć a ty będziesz czuła sie lepiej

Gość gość
przejżyj portal showup.tv tam starczy pokazywać co nieco a żetony same lecą :)