Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Was tez swedzi okolica o***tu?

Polecane posty

Gość gość
to sie podrap k***o , co za problem.

Gość gość
Dzuekuje za troskę :) milo czytac :) i dostosuje sie do twojej wypowiedzi :)

Gość gość
Żałosne dzieciaki,tyle w temacie

Gość gość
gość dziś Ale Ty juz seksu analnego nie będziesz mogla od tego uprawiać,bo za duze ryzyko. Kupki mocno przec nie można,zeby nie wylecialy. Okropne to. Wspolczuje Ci. Trzymajta sie i może spróbuj u tego lekarza. U ginekologa Ci patrzy w c*pke,to i w dupke tez nie zaszkodzi hm? pppp Z***biscie piszesz :):) dziekuje, fajnie wspierasz :)

Gość gość
Fziekuje Wam za te slowa. Sprobuje tak. Czytam wszystko i sie po mnie nie podszywajcie,bo nic z tego :p

Gość gość
Zacznij sie myć szmato gggb to cię nie będzie swędziało.

Gość gość
Moze i bym pokazała ta dupke ale boje sie ze powie ze to rak , wole gowna nie ruszać :) bo i stomie mozna miec od gowna potem a tego bym nie chciala ,

Gość gość
Głupi temat ale i śmieszny

Gość gość
Ja sie pid nikogo nie podszywam , pisze jako ja czyli kto inny niz autorka. Ja od hemoroida co boi sie lekarzowi dupke pokazac

Gość gość
36 odpowiedzi 36 debili

Gość gość
ja Ci radze,żebyś poszla do tego lekarza. Swiat od tego nie umrze,Ty tez nie,a może uda się to usunąć i poczujesz sie bardziej komfortowo. No smialo,kolezanko. :)

Gość gość
czemu takie poważne tematy was śmieszą? "głupi temat ale śmieszny" żenada .

Gość gość
Tu raczej nie ma gggb bo ja napewno nia nie jestem :)

Gość gość
kim jest gggb?:p

Gość gość
Widzę,że jest tutaj bardzo duża aktywność,więc to wykorzystam. Moje pytanie niestety olano. Dzięki. Kontynuując - mam zaczerwienienia w okolicach pochwy. Jest to normalne? Od dłuższego czasu je posiadam. Cipka chyba nie powinna być w takim stanie.... Mhm?

Gość gość
gość dziś ja Ci radze,żebyś poszla do tego lekarza. Swiat od tego nie umrze,Ty tez nie,a może uda się to usunąć i poczujesz sie bardziej komfortowo. No smialo,kolezanko. Dziekuje serdecznie, dobry mily z ciebie czlowiek, zeby wszyscy tacy byli to ludzie byliby szczesliwi , dzieki tobie zabiore sie za to, usuna i objawy przykre mina :) meczarnia straszna, te pieczenie mnie zabija, tydzien spokoju a dwa tygodnie cierpienia

Gość gość
Wobec tego autorze, zacznij się myć to cię tam nie będzie swędziało :D

Gość gość
Oj przepraszamy :) zaraz zajmiemy sie zaczerwienieniani na pipusi , pomozmy tej pani :) a gggb to taka pani ktora czesto jest na kafe i mowi ze lubi seksu duzo to ja hejtuja :):)

Gość gość
Dlatego tym bardziej tam idź,zrób to dla siebie. Ludzie chodzą z gorszymi rzeczami,bo chca sobie pomoc,Ty tez możesz i możesz się poczuć lepiej dla samej siebie. Proszę bardzo,lubię dawać slowa. Może to mało znaczy od obcej osoby,ale uwierz mi.

Gość gość
gggb to gowno a wy sie lepiej umyjcie i po problemie poniwEwaz mamy z wad bekę totalna

Gość gość
Ja nie mogę, jaka kupka, jaka dupka?! Piszą o analu, a wyrażają się, jak dzieci! Infantylizm! Dorosła osoba nie ma dupki, ani nie robi kupki, te wyrażenia są skierowane znaczeniowo do dzieci, a nie do starych krów, które na dodatek uprawiają seks w każdym wariancie!!!

Gość gość
dupka oraz kupka ma byc przyjaznym,lekkim określeniem,to chyba nic złego,trochę luzu mordko ;-) bo sie tutaj nam poplujesz z tego wszystkiego,ha ha ha

Gość gość
To zaczerwienienie to normalka. Jesli nie swedzi nie piecze nie boli to ok . Pisze do tej pani od zaczerwienienia na pipusi :)

Gość gość
zeby pisac o sobie oraz o innych,ze jest się starymi krowami,albo ma się za duży dystans albo się nie szanuje mocno,po twojej p*******j agresji stawiam na to drugie,krówko.

Gość gość
24:07 piekne slowa dajesz, mialas stycznosc z hemoroidami ? Ja pisalam slowa dupka pipka bo nie chcialam mocno wulgarna byc i dlatego. Nie zloscie sie na mnie :)

Gość gość
no wlasnie mhm.....zdarza sie swędzieć,ale to nie jest codziennością. Od czasu do czasu jest intensywne swędzenie oraz pieczenie,wtedy smaruje tą okolice kremem i przechodzi...tylko to głupie zaczerwienienie jest nadal i nie wiem czy juz tak będzie czy na coś choruję.... Grzybica tego raczej nazwać nie można,myje sie codziennie wiec nie rozumiem...help?:)

Gość gość
Zmień odżywianie, powinno ustąpić!

Gość gość
23:10 masz jakis problem?

Gość gość
Clotrimazol masc bez recepty mozna kupic i jest dobra na swedzenie i pieczenie wejscia do pochwy . A to czerwone to normalne jest, taka uroda :):)

Gość gość
Rozumiem,że powinno być bardziej zdrowsze? Kochani jesteście. Dziękuję Wam :) i fajnie,że pomagamy sobie nawzajem w takich sprawach. Ci,którzy piszą tu bzdury to po prostu dzieci.