Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Was tez swedzi okolica o***tu?

Polecane posty

Gość gość
Jak poznasz fajnego chlopaka dobrego to on uświadomi ci sam ze twoja cipka jest cudowna :)

Gość gość
a czy drodzy mężczyźni tez maja jakies ale do koloru swoich penisów? bo musicie wiedzieć ze wasze fujarki również sa cudowne i trzeba o nie dbać i porządnie macać ,penisek tez lubi sie poczerwienic,cóż

Gość gość
facet tez się powinien w pełni oddać i ponieść tym emocjom nie tylko kobita

Gość Gosc od hemoroida
00:12 :) to jest naturalne :) wtedy wszystko sie zrobi bo jest taka bliskosc silna :) Jak bedziesz miala jeszcze jakis problem to napisz tutaj to pomożemy :) ja zapisze temat :) A jak utworzysz własny temat to podaj tutaj link do niego to wejde :)

Gość Gosc od hemoroida
Ooooo no wlasnie mezczyzni maja rozne kolory i kazdy kolor jest ok, czy blady czy czerwony : to nie ma znaczenia ale chyba bardziej czerwony niz blady bo wtedy widac ze zyje ;) ze jest super :)

Gość gość
nawet nie wiecie jakie to fajne uczucie,gdy są jeszcze normalni,na poziomie ludzie,ktorym zadasz mhm...blache pytanie a oni Cie nie wysmieja tylko na poziomie odpowiedza. Cieszcie sie sobą,bo jesteście wyjątkowi w tym k***wskim swiecie.

Gość gość
No i macie odpowiedz - czerwone jest piekne i znaczy ze zyje :) Jestescie bombowi

Gość gość
dlatego tez...kochajcie swoje ciała! wtedy również pokochają je inni! czy macie czerwone c**eczki czy hemoroidy,wszyscy jestesmy fajni i wszyscy możemy czuć sie fajnie i bez kompleksów,kochajcie swiat

Gość gość
00:22 a to dlatego tez bo sa tacy wspaniali jak Ty :) tacy jak Ty zabijaja wszelki hejt i trolowanie , rozbrajasz ludzi swoim sympatycznym charakterem i cieplem i spokojnym podejściem do postow ( nawet tych obraźliwych) W Tobie jest siła i to jest piekne :) My tutaj wszyscy czasem potrafimy hejtowac ale tylko tych zlych i wyrachowanych i wynioslych ktorzy mysla ze wszystko najlepiej wiedza i wyzywaja nas. Zawsze gdy trafisz na zlych ludzi tutaj to rob tak jak dzis na temacie , czyli spokoj i zlewka na hejtow :) a wtedy szybko sie ich pozbedziesz :)

Gość gość
pipka aż puchnie od tego co piszecie,swietni,pozytywni ludzie czytelniczka tematu ^•^

Gość Gosc od hemoroida
Zawsze zlo zabijaj dobrem. Pamietaj. Ty jestes dobra i zawsze zabijesz zlo predzej czy pozniej. Taka juz jestes. Nawet diabla rozbroisz :) I byla tu jeszcze jedna osoba ktora wspierała mnie czyli hemoroida i jestem jej bardzo wdzięczna Tutaj naprawde sa ludzie prosto od Boga

Gość gość
spokój ducha to najlepsze co można zrobić dla siebie i innych,gdy widzisz,że ktos się wścieka nie ma co reagować,nie dawać satysfakcji. Radujecie mnie. I mam nadzieje,ze spotka Was coś dobrego i wyjątkowego.

Gość gość
Skas znam ten znak " kotka " ^•^ pozdr

Gość gość
jak spotkacie dobro to się go trzymajcie,nie kłamcie,nie rańcie..tylko niescie dobro,bo to sprawia najwięcej przyjemnosci;-) gość od hemoroidów sobie poradzi również,zwalczy swoją przykrość i będzie kolorowiej w zyciu.

Gość gość
kim jest skas ? lol,pozdro

Gość Gosc od hemoroida
gość dziś spokój ducha to najlepsze co można zrobić dla siebie i innych,gdy widzisz,że ktos się wścieka nie ma co reagować,nie dawać satysfakcji. Radujecie mnie. I mam nadzieje,ze spotka Was coś dobrego i wyjątkowego. Dziękujemy za mile slowa i rowniez zycze Ci zeby spotykalo Cie wszystko co najlepsze i innym tez . Pamietaj ze jak bedziesz miec problem to ja mam temat zapisany :)

Gość gość
00:36 z innego tematu ale moze to tylko przypadek ten kotek :):)

Gość gość
okej,dziękuję,Wy też zawsze możecie śmiało pisać o tym,co Was trapi,szczerość to podstawa :-) konwersacja się rozwinęła mocno,może więcej osób to zobaczy i napisze coś od siebie? Zobaczymy.

Gość gość
klubik wzajemnej adoracji w chuuuuj ,haahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahshahahaah dosyć

Gość Gosc od hemoroida
Gosc od hemoroida napewno teraz cos z tym zrobi :):) koniec meczarni :) Dziekuje wam, jestescie super :)

Gość gość
00:43 zazdrosc w oczy kole ;)

Gość Elficki_zabujca
H

Gość gość
Troliki przyszly ale miec ich ... w d***e ;)

Gość gość
Zobaczysz,ze automatycznie ten ciężar z Ciebie zejdzie,myśli o tym,bo z tym jest to i tamto i sramto. Nie. Będzie super!;)

Gość gość
A jak beda hejtowac to sie zmieni tytul ;)

Gość gość
jestesmy bardzo mocnym tematem,prócz androgena jakiegoś krolujemy dzisiaj ostro

Gość gość
tutul nie jest wulgarny wiec co

Gość gość
Ktos fajnie napisal wczesniej ze jak pokazuje sie cipke ginekologowi to i dupke przeciez mozna pokazac ;) Bardzo mi sie to spodobalo :) To do usłyszenia wspaniałym osobom , wczesnie rano musze wstac Nie zapomnijcie pisac :)

Gość gość
Podtrzymujcie temat :)

Gość gość
Tytul jest super