Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

domki letniskowe super cena zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam Serdecznie do domków letniskowych w miejscowości Międzybrodzie Żywieckie /k. żywca ośrodek znajduje się w centrum miejscowości niedaleko przepływa potok "isepnica" wpadający do jeziora międzybrodzkeigo znajdującego się w odległości 100 m od naszego ośrodka wypożyczamy sprzęt wodny ( rowerki kajaki itp) w Główną atrakcją miejscowości jest góra żar latem tutaj funkcjonują słynne w całej polsce górskie ośrodki szkoleń szybowcowych i parolotniowych a zimą funkcjonuje tutaj oświetlona trasa narciarska . Na szczyt góry można wjechać kolejką linowo terenową lub asfaltową drogą na pewnym jej odcinku występuje niecodzienne zjawisko przedmioty same toczą się pod góre super miejsce warto je zobaczyć atrakcje okoliczne to browarnia w żywcu ok 10 km zapora wodna w porąbce 5km oraz ruiny gierkowskiego ośrodka wypoczynkowego w kozubniku 5km na terenia samego ośrodka znajduje się miejsce na ognisko i grill plac zabaw dla dzieci świetlica oraz 20 domków kempingowych w skład każdego z nich wchodzi pokój dzienny ( zestaw wypoczynkowy tv radio komoda ) kuchnia ( kuchenka elektryczna czajnik lodówka zestaw naczyń kieliszki garnki sztućce talerze szklanki itp ) łazienka ( prysznic umywalka wc ) oraz sypialnia na poddaszu ( 4 pojedyncze łóżka ) atrakcyjna cena przez cały rok zapraszam tutaj możecie obejrzeć zdjęcia http://pokazywarka.pl/43h6hj/

Gość gość
fakt domki nie są w najlepszym stanie , ale za to cena niska

Gość gość
od 15 zł / za osobe w zależności od terminu pobytu i ilości osób

Gość gość
He he. Rzeczywiście porażka, po co mi cena, jeśli nie lubię spać w cerowanej pościeli nawet za darmo.

15 zł jest ok za taki standard, ale to pewnie przy pełnym obłożeniu domku i poza sezonem a jakbym chciała pojechać w lecie w dwie osoby, to pewnie 2 x tyle, jak znam życie za 30 dychy to mam dużo lepiej urządzony pokój w Zakopanym, a to jednak nie to samo, co Międzybrodzie, bez urazy

Gość gość
lipiec sierpień za domek letniskowy dla 2 osób to 80 zł

Gość gość
zakopane to tak troszeczke już przereklamowane jak słyszę z opowieści turystów tutaj jest 2 w 1 woda i góry czego chcieć więcej naprawdę okolica warta zobaczenie co do pościeli to absolutnie pościel jest za każdym razem prana i maglowana i nie jest zniszczona i podarta bez przesady warunki sanitarno epidemiologiczne są spełniane domki mimo że są stare są zadbane i czyste

Gość gość
i nie ma tych tłumów co są w zakopanem ale wiadomo każdy wybiera to co lubi ja tylko chcę zaproponować zachęcić :) :))

Gość gość
Sorry,ale wystrój naprawde nie powala.Ja ostatnio na dlugim weekendzie bylam tez w domkach,placilam za domek 6 osobowy 120 zl.Domek bardzo nowoczesnie urzadzony,az wszystkich zatkalo.Wiec radze zainwestowac w remont,bo co z tego,ze cena niska,ale klienci sa coraz bardziej wymagajacy.

Zakopane to są góry wysokie i taką ma przewagę, bo nie mówię o samym miasteczku, tylko o bazie wypadowej w góry po 40 zł od osoby w sezonie to dla mnie jest drogo, 15 a 40 to jednak spora różnica ;)

Gość gość
15 zł od osoby będzie ale jeśli w domku będzie 7-8 osób ( wtedy 4 osoby śpią na górze i 2 na dole na rozkładanej sofie ew. dodatkowe osoby na materacach w zależności czy komuś bardzo zależy na cenie ) liczę wtedy 160 zł za domek letniskowy w sezonie letnim i 130 w sezonie jesiennym i wiosennym ( zimą to inaczej rozliczamy bo ogrzewanie jest na prąd) napisałam od 15 zł a dokładna cena do ustalenia ew. negocjacji na pewno się dogadamy zapraszam

Gość gość
Znaków przestankowych znie znasz? Nie da się odczytać Twoich postów.

Gość gość
Międzybrodzie Żywieckie bardzo piękna miejscowość. Jeśli ktoś lubi ciszę i spokój to jest własnie miejsce dla niego. Ja była w tej miejscowości w zeszłe wakacje i zachwyciła mnie ta miejscowość. Noclegi rezerwowałam przez http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzybrodzie+%AFywieckie jest tam duży wybór, każdy znajdzie ofertę, która będzie odpowiadała jego upodobaniom.