Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obym się myliła

Mam złe przeczucia: Polska przegra z Portugalią...

Polecane posty

Gość Obym się myliła

Odkąd tylko usłyszałam, że z nimi gramy, tak już przed oczami stanęło mi, że będzie kiepsko... Nie powinnam tak pisać, tylko wierzyć i mieć nadzieję... No, mam, mam; bardzo pragnę zwycięstwa, ale... coś mi mówi, że nie damy rady... Czy Portugalia gra dobrze na tych Mistrzostwach? Pytam, bo nie oglądam innych meczów, ale rywali Naszych jestem zawsze ciekawa...

Gość gość
Grają słabo, ledwo awansowali. Portugalia była mocniejsza 10 lat temu, jak Polska wygrała z nimi 2 : 0

Gość gość
Wygra

Gość gość
a niechby i skończy się obłęd pomyłek i niedo........

Gość gość
Nasi, to bardzo dobry zespół, same asy z lig zagranicznych, Pazdan-mega odkrycie, ale uważam, że jeszcze nie są na swoich torach. Chyba dlatego, że dawno nie byliśmy na mistrzostwach. Jak się pewnie poczują, to dopiero pokażą co potrafią, ostatnio było zbyt wiele chaosu. Formacje mamy doskonałe: szczelna obrona, dobrze żeby się atak obudził, to byłby "siwy dym", chciałabym bardzo, aby tak się stało! Brak nam jednak kierującego, a raczej prowadzącego drużynę i grę, żeby zapanował spokój, pewność i trzeźwa ocena sytuacji na murawie!

Gość gość
Może nie będzie źle

Gość gość
ja tylko pytam co w ostatnim meczu robil lewandowski? poza przewracaniem sie?

Gość gość
wypad z telefonu kafecwelu

Gość gość
Tez tak myślę dlatego chcę obstawić mecz w STS ale nikto tu nie chciał mi dzisiaj odpowiedzieć o co w tym chodzi . Czy wystarczy ze obstawić ze ktoś wygra lub nie czy musze wynik wytypować .

Gość gość
dali rade niemcom to dzadzą portugalcom

Gość gość
a christiano gra ć będzie? :D

Gość gość
dziś Odnośnie Lewandowskiego jesteś zbyt krytyczny, tak jak te całe media, które jadą po Miliku i Lewandowskim, czym skutecznie obniżają ich formę, bo na pewno nie pomagają im w tym! Zamiast mobilizować, dołują ich, pacany! Lewandowski szarpany, faulowany, zatrzymywany, jak się da na KAŻDYM meczu, przez jednego, a nawet i trzech przeciwników czuje się tym poirytowany i zbity z tropu. Jego każdy chce faulować, każdy go zna, wie co potrafi, to polują na niego ciągle, taka prawda, nie łatwą ma rolę po tych bramkach 5 na 9!

Gość gość
Nie ogląda meczy a pieprzy. Widziałem wszystkie mecze Por, grają straszną padake, na farcie wyszli z grupy z 3 miejsca z 3 punktami.

Gość gość
Te swoje przeczucia to sobie wiesz gdzie wsadz!!!? a co podstawili kotu pomidora a Portugalii wtróbkę i kot się się rzucił na Portugalię! Oj dzieci dzieci! nie kraczcie!

Gość gość
Kiedyś grając w brydża rozgrywałem szlemika . Mimo popełnionego poważnego błędu wygrałem i dostałem ostrą reprymendę od partnera .... Co się czepiasz , przecież wygrałem ! Tak , ale "sztuka cierpi " - dzisiaj wygrałeś , ale innym razem może ci się nie udać , a tu chodzi o zasady , żeby wygrywać wszystko co jest możliwe do wygrania , bez przypadku i szczęścia ..... "Sztuka cierpi" - to powiedzenie stale mam na myśli kiedy patrzę na naszych piłkarzy ! Cieszę się ogromnie , że awansują , wstydu nie przynoszą , walczą ! Życzę im dalszych sukcesów i trzymam za nich kciuki , ale.... patrząc uważnie na ich grę mam nieodparte wrażenie , że to 11 całkiem dobrych piłkarzy ( nie żadne tam mega gwiazdy , ale solidni zawodowcy mogący znaleźć miejsce we wszystkich najlepszych ligach europejskich ) , którzy jednak "nadają" na różnych częstotliwościach . I ciężko to zgrać , bo to "coś" ma się już od urodzenia . "Sztuka cierpi" - ale wielu mówi , że ważny efekt . Oczywista , oczywistość . To tak jakby Twoje ukochane dziecko zdało maturę , droga na studia i w dorosłe życie stanęła przed nim otworem , a Ty wiesz , że ono tą maturę po prostu szczęśliwie zerżnęło i , że we łbie ma dalej "siano" . "Sztuka cierpi"... Niech wygrają z Portugalią i pokażą wreszcie piłkę !

Gość Tylko pozytywne myslenie
Nalezy myslec pozytywnie. Od poczatku do konca. Co ma byc, to bedzie. Kto wygra, ten wygra. Ale, skoro jestes Polka, mysl o wygranej swojej druzyny. Zycz im jak najlepiej. Prawda jest taka, ze kazdy chce wygrac. Kazdy ma plan, taktyke, sposob na rywala. Wygra albo szczescie, albo ta taktyka wlasnie. Nazwy panstw nie graja. Gra druzyna. Jednostka strzeli gola, ale bedzie to zaliczone na korzysc calej druzyny. Trzymaj kciuki za Polske. Mysl na plus a nie na minus. Szczescie, dyspozycja dnia, technika. To u kogos wygra...

Gość gość
WYGRAMY!!! WYGRAMY!!! WYGRAMY!!!

Gość gość
Kto by dzisiaj nie wygrał, to Nasi pocisnęli, jak nigdy!

Gość kibic z natury
Wiara góry przenosi! wiec wierzmy wszyscy z całych sił a poniesiemy Naszych do zwycięstwa! :)

Gość Jednak się nie pomyliłam
Tu autorka tematu sprzed kilku dni. Niestety, sprawdziły się moje przeczucia. No, ja już tak (niestety) mam, że to, co mnie "najdzie"-sprawdzi się w niedalekim czasie. Ale do tematu. Polacy grali pięknie, jak równy z równym. Przyjemnie było patrzeć na ich piłkę. I na "przeł(a)omowy" gol Lewandowskiego w drugiej minucie. To było piękne, jednakże-czułam, że tak to się nie skończy. Portugalia, to nie chłopcy z osiedla, jakby nie patrzeć. Najbardziej żal mi Błaszczykowskiego. Po meczu, gdzie realnie miałam łzy w oczach, przypomniała mi się opowiastka o budowniczym mostów: wybudował tysiące pięknych i trwałych, więc ludzie go chwalili, a gdy jeden mu nie wyszedł i się zawalił-do końca jego życia mu to wypominali. Fakt jest taki, że Kuba był, jest i będzie jednym z filarów naszej reprezentacji. Nic tego nie zmieni. Myślę, że "zjadła" go presja, powaga sytuacji. Mój Boże, to się zdarza; karne są loterią. Polska zaszła niewiarygodnie wysoko. Mamy bardzo dobrych piłkarzy. Wstydu nie ma. Cudnie było to przeżyć. Brawo!!

Gość gość
chuj z cieniasami. co to za sportowcy , którzy za szczyt marzeń i dążeń mają ćwierćfinał. to ćwierćinteligenci. ale w końcu to polaczki. czego wymagać?

Gość gość
Nie oecniaj innych swoją miarą, to ze ty jesteś polacvzkiem który tylko jadem pluc w necie potrafi, nie oznacza,że inni też tak mają. Nizimy społeczne takie jak ty, to nie jest norma w Polsce.