Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz siwe włosy i brzuszek 2

Polecane posty

Gość gość

witaj błękitnooki 😘

Gość gość
witaj piękna 👄

Gość gość
Odpowiadając na Twoje ostatnie pytanie,to często mówiłam mu o moim facecie i tylko pozytywnie, a on pytał o relację..

Gość gość
mógł nie pytać. dużo wypytywał, o różne sprawy.

Gość gość
powiem Ci tak, ja nigdy nie wszedłbym pomiędzy was, nawet bym nie próbował gdybym nie miał sygnału że jesteś nieszczęśliwa jest Ci źle czy coś w tym stylu, jeśli mam sygnał że żyjesz w udanym związku to choćbym miał jęczeć i wić się w mękach to nie pchałbym się pomiędzy przysłowiową wódkę a zakąskę

Gość gość
zapytał dowiedział się odpuścił

Gość gość
dlatego mógł pytać wtedy czego mi brakuje, czekał na wyraźny sygnał,a ja stchórzyłam. błękitnooki co Cię dziś/wczoraj tak męczyło?

Gość gość
jak to stchórzyłaś? z tego co zrozumiałem jesteś szczęśliwa w swoim związku, więc?? o czym miałabyś mu powiedzieć? niczego mi nie brakuje ale chcę jeszcze więcej, to chyba jedyna odpowiedź

Gość gość
męczyło, nie napisałem w tym sensie, standard bez szału to nie męczenie

Gość gość
to bardziej skomplikowane błękitnooki. niektórzy patrząc z zewnątrz mogą odnieść wrażenie,że mam wszystko, a jednak nie. nie powinnam narzekać. a jednak czegoś brak, ale nigdy o tym nikomu nie mówię i nie skarżę się. Każdy zrobiłby wielkie oczy.

Gość gość
ale napisałeś coś w stylu,że masz dzisiaj gorszy humor, czy coś takiego

Gość gość
tak, napisałaś to tutaj teraz anonimowo, a co dowiedział się ten gość bezpośrednio od Ciebie?? jakie jemu dałaś wyobrażenie o swoim związku o swoim życiu, spróbuj pomyśleć przez chwilę jego kategoriami

Gość gość
że jest super i w ogóle niczego mi nie brakuje, a on się myli w obserwacjach. dlatego wyrzucam sobie, że zawaliłam to.

Gość gość
napisałem że dzisiejsze pisanie ze mną może Cię zdołować, piękna i chyba tak się stało

Gość gość
nie czuję się zdołowna. jestem realistką i wolę być sprowadzana na ziemię, niż błądzić w chmurach. Ciekawe, czy będzie kolejna szansa. Teraz o nawet nie mam nadziei na spotkanie go w warunkach sam na sam.

Gość gość
no to wiesz już wszystko, piękna no może prawie wszystko czyli wszystko oprócz skończonej ilości rzeczy których nie wiesz

Gość gość
wiem jedno. To się skonczyło.

Gość gość
czekasz na przypadek, liczysz na łut szczęścia, zbieg okoliczności, są telefony maile samochody, masz problem z komunikacją, nie Ty piękna czekasz żeby to on o Ciebie zabiegał, a Ty żebyś mu mogła powiedzieć chcę ale nie mogę, wiesz że go odrzucisz ale chcesz żeby się starał

Gość gość
rozpracowałeś mnie. sama lepiej bym tego nie podsumowała. tylko... mam zadzwonić i co powiedzieć? może okaże się, że to wszystko to tylko moja nadinterpretacja. To dopiero by się działo.

Gość gość
nie piękna, nie masz zadzwonić z ułożonym tekstem z którego nic nie wynika, masz sobie odpowiedzieć na pytanie czego chcesz, i czy w ogóle czegoś, jak będziesz to wiedziała to nie będziesz zastanawiać się nad tym co powiesz jak zadzwonisz, będziesz szczęśliwa że słyszysz jego głos i porozmawiasz z nim o niczym, i o wszystkim nawet

Gość gość
masz rację błękitnooki. dużo mi pomogłeś.:) i wcale nie zdołowałeś. śpij sobie spokojnie, sniąc o niej... dobranoc 😘

Gość gość
nie, piękna nie chcę śnić o Niej, u niej wszystko jest super i w ogóle niczego jej nie brakuje, a ja mam tylko urojenia że też miała jakieś oczekiwania, ma wszystko, a ja nie zamierzam wpie.. się pomiędzy wódkę a zakąskę, nie wierzę że zasnęłaś ale to i tak kończy nasze dzisiejsze pisanie

Gość gość
dobranoc, piękna 👄

Gość gość
błękitnooki, podałam Ci na własnym przykładzie,że wcale nie musi być tak pięknie, jak to wygląda z zewnątrz. On pewnie myśli podobnie do Ciebie. Gdyby tak nie myslał, nie zadał by pytania czego mi brakuje. Może u niej też to tak wygląda . Kobiety czasem robią dobrą minę do złej gry, bo po co się żalić i obarczać czymś inną osobę. Wcale nie musi być tak pięknie i kolorowo, jak to się komuś, patrzącemu z boku wydaje. Miłego poniedziałku:)

Gość gość
przeczytałem to jeszcze raz na trzeźwo (i) piękna, młoda kobieta powinna spać dłużej niż cztery h, jeżeli chce mieć ładną cerę, chyba że obudziłaś się i najpierw dokonałaś wpisu a dopiero potem poszłaś się wysikać, to by dawało pięć h, ciągle mało, piękna

Gość gość
(ii) pogadajmy czasem o pogodzie, albo o życiu seksualnym mrówek chodnikowych (iii) wiem, że wcale nie musi być tak pięknie, jak to wygląda z zewnątrz, ale jeżeli ktoś ci wyraźnie przekazuje że jest szczęśliwy i zadowolony to jak masz przyjmować że jest inaczej (iv) Ty czasem czasem robisz dobrą minę do złej gry, ale to nie jest reguła, Ona być może nie, ja bardzo długo patrzyłem z boku, i nic nie wypatrzyłem, to już trudno że potraficie się tak dobrze maskować

Gość gość
(v) poza tym, czegoś Ci brak, ale jednocześnie coś masz, kobiety przywiązują wagę do poczucia bezpieczeństwa, nie zaprzeczysz, i tutaj bardzo łatwo będzie Ci stracić to co już masz, i z czego też się cieszysz i piszesz że było wspaniale, ciesz się tym co masz, bo być może to czego szukasz to utopia, Twoje wyobrażenie o tym że mogłoby być pięknie może prysnąć jak bańka mydlana, i nie zostanie już wtedy nic :-(

Gość gość
Jak mowi Ci, ze jej jest dobrze to daj jej spokoj. Zajmij się swoim zyciem, stwórz je.

Gość gość
(vii) miłego, piękna, ciesz się życiem 👄