Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz siwe włosy i brzuszek 2

Polecane posty

Gość gość
miałem wrażenie że słowa są niepotrzebne, te spojrzenia mówią wszystko, słowa niczego by nie załatwiły tam gdzie sprawa jest nie do załatwienia

Gość gość
i to tak sobie trwało, bardzo długo, dobrze nam było bez słów, bo one... tak się wydaje mogły tylko wszystko spie,przyć

Gość gość
słowa mogły spieprzyć, ale nie wyprzesz sie tego, że chciałeś pieprzyć.aa

Gość gość
wiem, że jej pragniesz najmocniej na świecie, jak nikogo innego nigdy nie pragnąłeś. i tego się wystraszyłeś i zwiałeś z jej pola widzenia.aa

Gość gość
piękna, gdybym chciał coś przelecieć na boku nie miałbym z tym problemów, ta relacja która była między nami to było coś zupełnie innego

Gość gość
oczywiście że pożądanie odgrywało w niej bardzo dużą rolę ale to było bardziej takie fatalne zauroczenie, pragnienie czegoś nieosiągalnego, pragnienie czegoś co jest niemożliwe co wiadomo że nigdy nie zaistnieje, a pomimo to bardzo długo nie chciałem tego przekreślić

Gość gość
i nigdy nic Ci nie drgnęło przy niej , oprócz serca.aa

Gość gość
gdybyś pozwoliła mi oprzeć głowę na Twoim biuście opowiedziałbym Ci to wszystko szczegółowo i z detalami a tak to palce mnie już bolą od tego pisania

Gość gość
fatalne zauroczenie? zastanawiam się czy sama tego nie sprowadziłam do tej roli. może trzeba była iść na żywioł błękitnooki? aa

Gość gość
cwaniaku jeden, biustów Ci się zachciewa.:p niby taki biedny mały miś, co wypłakuje żale, a cycuszki pod głowką to tylko poduszeczka.aa

Gość gość
nie ocieraliśmy się o siebie przypadkiem jeśli o to Ci chodzi, a poza tym no jednak jak babka się o mnie oprze tyłeczkiem w tramwaju bo zakręt był za ostry to jeszcze mi nie staje, liczą się też trochę intencje czyli celowość działania

Gość gość
i mówiłbym Ci ach moja Margo...

Gość gość
to widzę że nie mówisz nie :p

Gość gość
może celowo w tym tramwaju się opiera tyłeczkiem. ma takie intencje i czeka na ostry zakręt.:p wiem o czym mówisz. ale odnoszę wrażenie jakbyś wypierał ze świadomości to, że jej pożadasz.aa

Gość gość
nie mówię nie, ale nie mówię też tak. zupełnie jak z nim.aa

Gość gość
nadstaw swoje poduszeczki będzie mi wygodniej a i Tobie lepiej :p

Gość gość
może i celowo ale ja tego nie potrafię stwierdzić, więc co, tramwaj jedzie jest wreszcie ten zakręt ona przechyla się następuje ten kontakt na który czekaliśmy oboje przez całą długa prostą trwa to wszystko trzy dziesiąte sekundy i wszystko wraca do normy ja patrzę w jedną stronę ona w drugą ja myślę sobie przypadek ona myśli przypadek wysiadam na swoim przystanku ona na swoim

Gość gość
nic się nie dzieje przypadkiem błękitnooki, jeszcze tego nie wiesz? skoro ich poznaliśmy to tak miało być.aa

Gość gość
nie wiem jakie masz preferencje dot. poduszeczek i czy moje by Cię zadowoliły.:p

Gość gość
tak , ku.. tak miało być, mieliśmy narobić sobie ochoty, na nie wiadomo co, poddać się wielkiej piep,rzonej próbie, jeszcze jednej życiowej, rzygać mi się już chce czasem od tego wszystkiego, a nawet częściej

Gość gość
tu przede wszystkim liczą się chęc****iękna :p

Gość gość
chęci ,, piękna rzeczywiście jest c*****ale ale ja tak nie mówię

Gość gość
aczkolwiek krótka charakterystyka nie zaszkodzi żebym wiedział na czym się wspieram :p

Gość gość
No nie wiem może ta próba jest nam po coś potrzebna? co mnie zabije to mnie wzmocni i inne te bzdety błękitnooki.aa

Gość gość
błękitnooki odkrywam w Tobie amatora damskich biustów.:) jak dla mnie idealny i musisz mi uwierzyć na słowo.:p aa

Gość gość
piękna, nie zasnę dziś przez Ciebie :p oczywiście że damskich w sensie że kobiecych ach oh, piękna z idealnym biustem 👄 👄

Gość gość
Może ona chciała ,może i bardzo i może tak samo stara się zrozumieć sens ,skąd możesz wiedzieć? ??Czasem trzeba się cofnąć w czasie do momentu,kiedy się to wszystko działo i tam jest wytłumaczenie sensu.To byla ta chwila,która powinna trwać. ..i k***a trwa paradoksalnie,bo nie mozna zapomnieć

Gość gość
To w końcu jej to powiedz błękitnooki, bo już mnie wkurzasz. miej jaja :p Może ta chwila jej też utkwiła w pamięci, może cierpi w samotności, łyka łzy, a Ty egoistycznie popłakujesz na forum zamiast ją k***a po męsku przytulić!aa

Gość gość
no właśnie tylko tego nie da się cofnąć, tak jak było wtedy między nami, już nigdy nie będzie, coś się zmieniło coś osłabło albo coś stało się silniejsze cholerne uczucia nigdy z nimi nie wiadomo, wtedy był pełen luz zero jakichś głupich nadziei oczekiwań, to było jak wiosna teraz jest jesień tylko ku.. znowu tego roku lata nie było

Gość gość
nie piękna, teraz już nie mam jaj w tej sprawie, teraz tylko Ona może mnie przygarnąć do swojego biustu nie musi być idealny