Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helena_90

Zdrada zbieranie dowodów

Polecane posty

Gość Helena_90

Witam Mam podejrzenia że mój mąż mnie zdradza ale nie mam żadnych dowodów . Wraca do domu z pracy zadowolony i przeważnie po nadgodzinach a co ciekawe pracuje więcej a przynosi do domu coraz mniej . Co zrobić ?

Gość gość
Po nadgodzinach powinien byc zmeczony a nie zadowolony. Przejzyj mu telefon. Sa tez rozne sposoby zeby sie przekonac. Zajzyj na str sklepu szpieg. Sa tam fajne akcesoria. Albo go zapyt wprost chociaz watpie ze sie przyzna. A moze poprostu nic sie zlego nie dzieje .

Gość Helena_90
A ja wiem A może to hazard albo coś mamy 2 dzieci ja też pracuje i nie mogę za nim gonić tel ma na odcisk palca to się nie da . Ale stawiam na inna kobiete

Gość gość
Ty jakaś niedorobiona jesteś czy jak? Sypiasz z facetem, urodziłaś mu dzieciaki a nie potrafisz się go zapytać o co chodzi?! Jakie jest to twoje małżeństwo i na czym się ono opiera? Nie pitol, nie szukaj tylko pytaj wprost. Jak zdradza to za jaja i zaduś c/h/u/j/a żeby jakiej innej dooopy nie zawracał. Co z ciebie za kobieta?! O swoje trzeba dbać. Chciał rodziny? To niech będzie należnie rodzinny. Jak nie zdradza to jesteś mu winna smaczną kolację, dzieciaki do odstawki na parę godzinek albo noc, i pokazać mu że cię pociąga i jest "niezastąpiony i najlepszy" chociaż może nie być. Nie truj tylko działaj!

Gość zły_on
Po co ci dowody ? Jak zdradza to ma powody pewnie lepiej pomyśl co zrobić żeby odwrócić tą sprawę albo zadzwoń do pracy kiedyś i zapytaj co on tam robi tyle czasu

Gość gość
Jak perfidnie zdradza to sie nie przyzna. A jezeli bedziesz miala jakis dowod to sie wysypie sam. I nie obarczajcie dziewczyny wina za ewentualna zdrade. Niektorzy maja miss w domu a maja zdradziecka nature i juz. Moze nic zlego sie nie dzieje ale badz czujna.

Gość Helena_90
Musze się z tym przespać czy jest jakaś Kobieta która była w mojej sytuacji

Gość Pamellla
A może detektyw ?

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość Helena_90
Jeżeli chodzi o detektywa to droga sprawa jak się orientowałam od 3 tyg w górę za sprawę , Chyba że mi ktoś kogoś tańszego poleci ja sama nie dam rady

Gość Alina87
Siemanko Jeżeli szukasz detektywa z Wrocławia mogę polecić mojego kolegę jest doby w tym co robi i nie jest jakoś bardzo drogi z tego co słyszałam . detektyw-wroclaw net

Gość Helena_90
Dzięki, dzwoniłam dzisiaj tam i jestem pozytywnie zaskoczona zobaczmy co będzie dalej

Gość Helena_90
Jestem już po spotkaniu Nie wiem czy dobrze robię Detektyw powiedział mi o takich sprawach o których nawet nie myślałam a co będzie jak ma inną ?

Gość Helena_90
To też ale detektyw mi tłumaczył jak to wygląda naprawdę Ile jest cierpienia łez rozczarowań w trakcie rozwodu . Jak to zrobić i jak to brzydko w praktyce wygląda i brutalna walka w sądzie o dzieci i majątek . A to ciężkie jeżeli się kogoś Kocha nie wiem co zrobić

Gość gość
skorzystanie z usług biura detektywistycznego to nie jest zły pomysł, pomogą znaleźć ewentualne dowody i wyjaśnią powód późnych powrotów, a z cennikiem bywa różnie, http://biuro-detektywów.pl/2015/04/biuro-detektywistyczne-czyli-uslugi-dla-kazdego/

Gość gość
Z własnego doświadczenia . Musisz obserwować wszystkie zachowania ale wszystko na spokojnie bez pośpiechu . Czy zaszły jakieś zmiany w jego sposobie ubierania się dbania o siebie , nowe maty , kosmetyki itd , czy zmienił się jego stosunek do ciebie może stara się być sztucznie uprzejmy , może kupuje prezenciki albo zupełnie odwrotnie . Jeżeli jego zachowanie się zmieniło to istnieje duże prawdopodobieństwo że coś może być na rzeczy . Ja od momentu podejrzeń do momentu przyniesienia kochanic- sztuk dwie potrzebowałam aż trzech lat . Metoda nagrywanie rozmów telefonicznych - przecież najlepiej wiesz kiedy i gdzie zostawić dyktafon . Perfidne ? Ale nie chyba aż tak jak zdrada .

Gość gość
Sory nowe majty a nie maty .

Gość gość
Jeżeli zdecydujesz się na zbieranie dowodów to żadnej rozmowy uprzedzającej no i całkowita dyskrecja i czujność .

Gość gość
detektyw, najlepsza opcja. Mi pomogli w podobnej sprawie, konkretnie grupa detektywistyczna trójmiasto, serio - dyskrecja i skuteczność to w takich sprawach kwestia kluczowa

Gość gość
jeśli chodzi o wrocław, o którym ktoś wcześniej wspominał, to osobiście polecam Panią Skrzypek, mi pomagała w sprawie rozwodowej. Zebrałą dla mnie wszystkie potrzebne dowody, w tempie, rzekłabym, błyskawicznym. Sama sprawa rozwodowa byłą po prostu formalnością ;)

Gość Marinta
Myślę, że mogą przydać się wam również profesjonalne usługi detektywistyczne. Zajrzyjcie na http://centrumdetektywistyczne.com/ , gdzie znajdziecie profesjonalne biuro detektywistyczne z śląska.

Gość gość
Wynajęłam detektywa z www.prywatnydetektywlegnica.pl do śledzenia mojego męża. Podejrzewałam go zdradę, ponieważ coraz częściej wracał do domu późną nocą. Dzięki detektywowi dowiedziałam się, że to nie zdrada tylko nałogowy hazard.

Gość gość
poszukaj kogoś prywatnie za pare groszy aby go śledził kilka dni, wszystko się wyda dosyć szybko