Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlotko098

Rozstanie?

Polecane posty

Drogie Panie, trochę się tu wkęciłem ale jako mężczyzna potrzebuję rady kobiet. Sprawa (przynajmniej dla mnie) jest poważna. Zaczne od początku. Sześć lat temu zdradziłem żone, generalnie nie byłem wzorem partnera. Wtedy mi wybaczyła (nie zapomniała) i żyliśmy tak sześć lat. Wczoraj oświadczyła mi, że mi nie wybaczyła, że mnie nie kocha, że nie chce być ze mną, że już nie będzie dłużej poświęcać sie dla córki. Dlaczego? Czy to możliwe? Czy jakikolwiek upór z mje strony, walka ma sens czy powinienem sie wyprowadzić.... Ja ja kocham i od tamtego czasu dużo się zmieniło. Nie zdradzam mimo, że okazje były. Po alkoholu byłem może nie agresywny ale napewno nieprzyjemny, odstawiłem alkohol. Co robić poradźcie proszę...

Gość miasto Namysłów
Fakty w skrócie Polkowskie – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego.Wikipedia

Gość gość
Widać że przez tych 6 lat nic nie zrobiłeś żeby naprawić swoje błędy i teraz poza tym że jesteś ojcem waszej córki, to dla żony jesteś obcym człowiekiem. żona wybaczyła a ty uznałeś że jestes zwolniony z obowiązku naprawienia relacji. Teraz poczuj sie w obowiązku spakowania walizki bo za głupotę zawsze się płaci, wcześniej czy później.