Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka778

Czy jest ryzyko?

Polecane posty

Gość anka778

Witam, mam dwie sprawy, które nie dają mi spokoju. Uprawiałam seks z prezewatywą, przy czym chłopak nie kończył we mnie i doszedł po 5-10 minutach poza mną. Prezerwatywa ani nie pękła, ani się nie zsunęła. Następną sytuacją, którą się martwie był wytrysk na piersi, brzuch i uda... Nie jestem pewna, czy nie poleciało na wzgórek łonowy, bo o pochwę się nie martwię, ponieważ miałam na sobie bieliznę, co prawda koronkową,ale klęczałam, więc myślę, że nie ma możliwości. Prawda? Jednak strasznie się denerwuje. Od kilku dni boli mnie żołądek i podbrzusze, czasami mnie mdli, w pochwie jest sucho. Miesiączkę mam dostać za ok 11 dni. Czy któraś sytuacja była ryzykowna? Czy mogę już wykonać test? Od pierwszej sytuacji minęły 3 tygodnie, a od drugiej 10 dni. Darujcie sobie "nie dojrzałaś do seksu, wróć do szkoły", ponieważ doskonale wiem, że nie jestem gotowa do życia seksualnego, a panika może baardzo męczyć człowieka, mimo jakiejkolwiek wiedzy. Proszę o wasze zdanie w tej sprawie, denerwuję się.

Gość gość
Kochana na 100% nie jestes w ciąży. Mówisz ze do okresu 11 dni zostało być może masz owulacje ale jestes dzień po niej stad do samopoczucie. Nie denerwuj sie. Test możesz wykonać w dniu okresu ale raczej nie ma sensu.

Gość anka778
Dziękuję bardzo za odpowiedź :)