Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów

gdyby nie wieś to miastowe by zdechły z głodu nawet w NAMYSŁOWIE

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów

fakty w skrócie polkowskie to wieś w polsce, położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie domaszowice, w latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego.wikipedia

Gość gość
namysłów to miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad widawą , miasto jest położone w granicach historycznego dolnego śląska:liczba ludności (miasta namysłów) 16 297 (rok 2008)

Gość gość
fakty w maksymalnym skrócie: JESTEŚ DEBILEM I UPIERDLIWYM NIEDOROZWOJEM żegnam zyebie 🖐️

Gość gość
Jak myślisz idioto skąd się bierze żarcie w markecie? Przecież to nie manna z nieba a miasto samo się nie wyżywi spójrz na Namysłów to miasto gdzie nie ma ani jednego pola uprawnego to jak myślisz skąd taki namysłów ma żarcie w biedrze kauflandzie czy dajmy na to w głupim lidlu czy niby w Intermarche i innych tego typu dyskontach?

Gość gość
PS z***ami to jesteście wy w miastach nawet w takim małym 16 tysięcznym Namysłowie tak się wywyższacie a nie wiecie skąd żarcie w sklepach pochodzi i nie potraficie w piecu napalić jeśli w bloku mieszkacie nie umiecie w ogródku hakać i plewić nie umiecie traktorem jeździć (ja też traktorem nie umie ale mieszkając na wsi mogę się nauczyć polkowskie tam gdzie mieszkam mimo że jest na prowincji powiatu namysłowskiego bo z dala od Namysłowa nie jest w stosunku do innych wsi zacofane wręcz przeciwnie) bo dużo osób na wsi mówi"z pracy mogą mnie wyrzucić ale z pola nie)

Gość gość
Polkowskie może w porównaniu do Namysłowa to straszna dziura syf prowincja i zad***e ale każdy ma pole i może z pola żyć bo pole może wydzierżawić i mieć z tego kasę albo że żniw żyć a w Namysłowie większość ludzi mieszka w blokach i latają cały dzień w kółko do biedny kauflanda Lidla i innych marketów jak Intermarche czy Carrefour itd. i tak w kółko po żarcie my też tam na zakupy jeździmy ale może z dwa razy w tygodniu na takie większe zakupy

Gość gość
Dużo osób z Namysłowa ma rodzinę na wsi również w polkowskim i tak się wywyższają i takie paniska z siebie robią :-o

Gość gość
Autorze racja ja też mieszkam na wsi na pięknych kaszubach :)

Gość gość
Wiem

Gość gość
Zgadzam się :)