Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baron pancerny czy to ważne jakiej ktoś jest orientacji seksualnej czy jest

Polecane posty

Gość gość

Prawicowcem lewicowcem Azjatą murzynem czy Latynosem? Jakie to ma znaczenie nie ważne kim są ważne jakimi są ludźmi wystarczy niezależnie od orientacji seksualnej religii itd . Być miłym uczynnym pomocnym sympatycznym uczynnym to jest najważniejsze czyli jak się zachowuje w stosunku do innych ludzi po co ludzi kategoryzować to nic nie daje i nie ma znaczenia nie lepiej żyć spokojnie?

Gość gość
I to nie ważne czy uznajesz homoseksualizm za chorobę bądź nie nawet jeśli jest chorobą to ich sprawa to też nie ma znaczenia np dajmy na to że ktoś jest chory na HIV (zarazić się może każdy nie tylko homoseksualiści nawet u dentysty tatuażysty itd) bądź na raka itd to znaczy że trzeba sie od tej osoby odwrócić potępić znienawidzić? ODPOWIEDZ SOBIE NA TO PYTANIE

Gość gość
Troche tolerancji baron

Gość gość
Zastanów się nad tym

Gość gość
i jeśli te osoby nikomu krzywdy nie robią to w ich życie nie powinno się ingerować bo to ich sprawa i to nie jest ważne oczywiście zdarzają się przypadki że jacyś geje gwałcą dzieci ale to skrajne przypadki i wcale nie tylko homoseksualiści mogą zgwałcić dzieci ale tak samo często to samo mogą zrobić heteroseksualiści (mi nie chodzi o skrajne przypadki) bo ja gdybym się dowiedział że ktoś by dziecko zgwałcił bądź inną krzywde zrobił to od razu bym na policje zadzwonił bo krzywdzenia dzieci nie będę tolerować nie ważne czy to zrobił by homo bądź hetero trans ksiądz lewak prawak ...

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Baron odpisz

@ baron pancerny czy to ważne jakiej ktoś jest prawicowcem lewicowcem Azjatą murzynem czy Latynosem? Jakie to ma znaczenie nie ważne kim są ważne jakimi są ludźmi wystarczy niezależnie od orientacji seksualnej religii itd . Być miłym uczynnym pomocnym sympatycznym uczynnym to jest najważniejsze x Tak tak taaa... Ważne aby być dobrym człowiekiem, prawda? To czytaj o dobrym człowieku: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czesto-slysze-taka-teze-nie-wazne-czyktos-jest-muzulmaninem-gejem-czy-lewakiem-p_6560162

Gość gość
Właśnie czytałem i ci odpisałem