Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homocwel spamer mieszka w osranym Polkowskim ze swoją steryduchną i styletorzem

Polecane posty

Gość gość

Tam jest kiła i brudna melina czorniejsza niż melina kartonowa Namysłów w której w sobotę był dzień Kleksa w majty i homocwel spamer wygrał trzaskając tam stodołę stolcową jak jego pampers który go wysrał

Gość gość
gdybyś miała do wyboru tylko miasto namysłów bądź polkowskie to gdzie byś wolała zamieszkać (chodzi mi o to gdybyś nie miała innego wyboru niż namysłów i polkowskie)

Gość gość
Zamieszkać to w porzadnym mieście a nie w dziurze z kartonami wiedząc ze w jednym z kartonów mieszka spamer

Gość gość
Namysłów to nie jest dziura nigdy tam nie byłaś to się nie wypowiadaj przecież zamieściłem foty Namysłowa poczytaj o Namysłowie i zobacz zdjęcia na grafice i obejrzyj filmik Namysłów happy na youtube nie rozumiesz pytania gdybyś miała do wyboru Polkowskie vs Namysłów co byś wybrała?

Gość gość
Te włoskie miasteczko które przerabiasz w photoshopie i twierdzisz spamem ze to melina Namysłów

Gość gość
I jeszcze jedno nie wypowiadaj sie o Namysłowie bo tam nie byłaś jak chciałem byś przyjechała to ty nie trzeba było tam przyjechać to wtedy byś mogła coś napisać ps w Namysłowie miała byś blisko do Biedry kauflanda lidla itd i byś tam wódke kupowała a w polkowskim zwykły prowincjonalny sklepik wiejski w polkowskiem wieczorem byś wyszła ze znajomymi na przystanek a w Namysłowie na basen do sauny spa klubu zapaśniczego kręgielni fryzjera kosmetyczki itd więc co wybierasz?

Gość gość
Jak wyżej ;)

Gość gość
Nowy temat jest w spisie o namyslowiankach z meliny Namysłów :D

Gość gość
15:12 to są w stu procentach prawdziwe foty Namysłowa nie przerobione gdybyś przyjechała to byś wiedziała że są prawdziwe poważnie pisałem byś przyjechała a ty nie to teraz masz pretensje ps tam żadnej meliny slumsów kartonów nie ma czyli po zdjęciach podoba ci się Namysłów? PS nie ma tam brudu ani smrodu zobacz zdjęcia na grafice i filmik Namysłów happy youtube trzeba było przyjechać jak cie prosiłem

Gość gość
Do kogo piszesz jak wyżej i ps co tak się uwzięłaś na Namysłów proszę szczere odpowiedzi co ci się w tym mieście nie podoba (zdjęcia prawdziwe) jesteś taka głupia czy tylko udajesz? napisz szczerze co myślisz o Namysłowie a nie pisz bzdur trzeba było przyjechać jak cie prosiłem wybierz sie tam niedługo pociągiem od Wrocławia i napisz naprawde co o nim sadzisz i dobrze wiesz że nie ma tam meliny ani kartonów

Gość gość
I daj link do tego filmiku i wpisz sobie w Google Polkowskie i wejdź na Wikipedie i grafikę i tam w wieże (dzwonnicę kliknij i tam gdzie pisze GMINA DOMASZOWICE KLIKNIJ I ZOBACZ JAKIE MAMY ATRAKCJE I ZABYTKI W POLKOWSKIEM

Gość gość
Wpisz sobie też wiking polkowskie oraz gmina Domaszowice jeśli twierdzisz że w Namysłowie jest melina to ty na serio tak myślisz czy tylko udajesz i robisz z siebie kretynke dam ci do zrozumienia że te zdjęcia są prawdziwe tam nie ma meliny slumsów kartonów czy pampersów ani brudu

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Dlaczego piszesz do mnie w formie żeńskiej homocwelu wysrany przez własny pampers?