Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się jak Baron Pancerny glebi lewaków :) :)

Polecane posty

Gość gość

Baronie Pancerny tak trzymaj! Jest tu wiele osób które Cię popiera!

@ gość dziś Baronie Pancerny tak trzymaj! Jest tu wiele osób które Cię popiera! x Dziękuję, bardzo mi miło :) Tępię lewactwo nie dla samej przyjemności tępienia, bo mi to nie sprawia żadnej przyjemności. Tępię lewacką głupotę i staram się jakoś oprzytomnić lewaków.

Gość gość
faszyści

Gość gość
Baron jest spoko, obnaża lewacką głupote unijnych faszystów

Gość gość
Przeciez on sam jest lewakiem i troluje tu, zeby pokazac swoimi postami skrajnie glupie poglady prawakow i wyeksponowac ich nielogiczny tok rozumowania. To przeciez oczywiste patrzac na jego styl wypowiedzi.

Gość gość
Ja lubię jak baron leży na glebie i przyjmuje murzyńskie nasienie będąc gnębionym przez lewackie dominy. Tylko wtedy mu stoi.

Gość gość
gość dziś zwichrowane pasożytnicze lewactwo nie jest w stanie pojąć zdrowych poglądów normalnego człowieka z RiGCzem

Gość gość
Poglady to duze slowo. Chyba chciales napisac: wywodow.

Gość gość
Lewak głupi jest niezależnie od narodowości. Normalny człowiek nigdy nie jest lewakiem

Gość gość
to przegraniec produkujacy sie z desperacji na damskim forum, bo w realu nikt jego bzdur nie slucha. Pare razy przeczytalam jego wpisy, teraz jak widze ten nick to po prostu omijam , skoda mi oczu na te zalosne brednie.

Gość gość
@ gość dziś to przegraniec produkujacy sie z desperacji na damskim forum, bo w realu nikt jego bzdur nie slucha. Pare razy przeczytalam jego wpisy, teraz jak widze ten nick to po prostu omijam , skoda mi oczu na te zalosne brednie. x Tak omijasz że aż wszedłeś przeczytałeś i odpisałeś :D zaprzeczasz sam sobie i nawet tego nie widzisz :D

Gość gość
On sobie niezle jaja robi z tego, ze ludzie wierza w te jego posty. W dosc otwarty sposob.

Gość gość
Lewactwo odznacza się dość niskim poziomem IQ dlatego nie jest w stanie zrozumieć pewnych procesów myślowych, które przewyższają ich zdolności umysłowe oraz intelektualne.