Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewdzięczne synowe....temat dla teściowych co mają niewdzięczne synowe

Polecane posty

Gość gość

Moja synowa jest beznadziejna...od urodzenia dziecka nic nie robi, nie chce wrórić do pracy, za wszystko płaci mój syn. Kiedy przyjeżdżam to zawsze ma pretensje że to za wczesnie, to za późno, że proszę aby jadła zdrowo i jej gotuje. Jest najgorsza na świecie. Żal mi mojego syna i mojego wnuka.

Gość gość
Ja mam takie doświadczenie ze teściowa i mamusie syneczkow to kur...y. wychowują swoich synów na chamow żerujących na kobiecie. kobieta nie dość ze sprząta robi zakupy to jeszcze ma rodzic dzieci i pracować jak najdłużej. i nawet jak synuś jest alkoholikiem to ta k******a jest za nim. dzięki za uwagę

Gość gość
No i odezwała się młoda kurfa, która tez kiedyś będzie stara...

Gość gość
twoja synowa urodziła dziecko i go wychowuje, dzieci, które są blisko matki szybciej się rozwijają emocjonalnie. Co w tym dziwnego, że mężczyzna pracuje na rodzinę? Matka ma oddać dziecko obcym, tylko dlatego, że dla ciebie są ważniejsze pieniądze? Praca kobiety w domu jest dla ciebie bezwartościowa? Dlaczego wtrącasz się w cudze życie, nie masz swojego?

Gość gość
Tak popieram autorke tematu:Te paniusie z plastykowymi paznokciami chca brac ale nic nie robic,a potem placz -lament bo malo kasy ale do pracy nie pojdzie bo dziecko.Ja wychowalam 2je dzieci kazdy byl w zlobku od 3 miesiaca zycia i wyrosli na ludzi,powiem byli chorzy to l.4 i po sprawie , mieli wiek przedszkolny tez lekko nie bylo ale dalam rade bo maz prace zaczynal od godz6'00 a jao godz7.00 inie bylo placzu ze nam mama czy tesciowa nie pomaga.Dzisiaj mlode nic nie maja tylko zale na tesciowe.One nie beda tesciowa bo dzieci im nie wychodza z obowiazku siedzenia w domu.

Gość gość
wczoraj No to mamy podobne doświadczenia tylko ciut odwrotnie,uważam że mamusie córuś to przez dużę Q,gdyż one gnębiły matki swoich mężów i w podobny sposób nauczyły swoje córki ktore to chciałyby by chłopa miec pod pantoflem,a jak sie nie daje to go oczerniać. Nie wiesz dlaczego facec***iją? pija bo mają takie gównno w domu jak ty i wola byc nawaleni niz patrzec na wściekłego chamskiego ryja.

Gość gość
Od matek mężow WARA ,to sa obce dla was, wy dla nich osoby.WYPAD na drzewo!