Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wedlug Was kremy ujedrniace biust dzialaj?

Polecane posty

Gość gość
NIe. Za to zdecydowanie działa dobrze dobrany stanik.

Gość gość
Nie. To tak samo jak z krajami z drogerii na cellulit dla picu dodają jakiś składnik ze niby albo chłodzi albo ma się wrażenie gorąca po posmarowaniu ale to trzeba ćwiczeń i dobry stanik. Wiadomo duży biust to ciężar i kiedyś zacznie zwisac. Nawilzac trzeba żeby była ładna skóra.

dobry stanik, masaż zimnym prysznicem, cwiczenia na klatkę, peeling, jakaś oliwka, nie spanie na brzuchu i biuścik będzie jak ta lala wątpię, żeby pomagały SAME, skóra jest zbyt konkretną strukturą, zeby pomagały jej same mazidła. nawet skóra twarzy woli ćwiczenia mimiczne

Gość gość
Tak tylko w twarzy masz więcej mięśni a tak naprawdę w biuście nie ma ich wcale a pod biustem znikoma ilość mięśni zebrowych. Nie dajcie sobie wmówić ze ćwiczenia pomagają na ujedrnienie biustu. To bzdura. Jak ma ujedrnic sie cos co nie ma mięśni tylko tluszcz i geuczoly mlekowe. Niestety biust to tylko kwestia genów i dorazam spanie w staniku.

Gość gość
Moim zdaniem drogeryjne kremy to chwyt marketingowy. Próbowałam różnych balsamów i nic mi to nie dawało, póki nie zdecydowałam się na zabieg w http://lagunaestetica.eu/ - ujędrniłam biust i wygląda praktycznie tak świetnie, jak przed porodem.

Gość gość
Moim zdaniem wizyta w gabinecie kosmetycznym / spa to najlepsza opcja. :) Sama robiłam zabieg ujędrniający w http://www.esthe.pl/ i efekt jest naprawdę świetny.

Gość gość
Ja myślę, że wizyta w gabinecie SPA to doskonały pomysł. Sama poszłam na zabieg do http://www.vanitydayspa.pl/ i efekt jest znakomity.

Gość gość
Według mnie żadne kremy nie działają cudów, a na pewno nie ujędrniają. Najważniejszą ich funkcją jest nawilżanie. Jeśli chcesz sobie szybko i bezboleśnie ujędrnić biust (bez operacji;)) to polecam zabieg Icoone w Klinice Urody i Pięknej Sylwetki na Bemowie.

Gość gość
Różnie bywa. Na mnie najlepiej do tej pory podziałała kuracja do biustu z serii Mama Care Efektima.

Gość gość
Ja w rossmanie kiedyś kupilam serum do biustu z eveline. Dałam chyba 16 zł i powiem szczerze, że na mój biust zadziałał, ale ja mam mały. Tworzy się taka jakby warstwa gumy i znacznie ujędrnia, ale na duże tzw uszy spaniela pewnie niewiele zdziała. Aczkolwiek 16 zł to nie duzo i uważam, że warto przetestować.

Gość gość
Mysle ze nie. Moze sa w stanie delikatnie naprężyć skórę, ale chwilowe działanie. Nie lepiej zdecydowac sie na korekte piersi? Samo podniesienie poprawi ich wyglad i nada jedrnosci. Ja robilam cos takiego w szpitalu medicover i jestem zadowolona. Piersi sa ladne, ksztaltne, uniesione.