Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asianatalka

Masturbacja a zdrada

Polecane posty

Gość Asianatalka

Witam wszystkich. Od kilku dni zadreczam sie myslami, ze zdradzilam swojego chlopaka, bo podczas masturbacji nagle w moich myslach pojawil sie inny facet. Jestemy z chlopakiem w zwiazku na odleglosc, jestem pewna, ze chce spedzic z nim reszte zycia razem. Kiedys moj chlopak powiedzial mi, ze nie musze myslec o nim, gdy sie masturbuje. Ale ja zawsze o nim myslalam i raz zupelnie nieswiadomie w moich myslach pojawil sie ten cholerny facet! Nie moge teraz normalnie funkcjonowac, nie moge jesc, nie moge spac, na niczym nie moge sie skupic, ciagle ta mysl powraca do mnie jak bumerang. Zastanawiam sie, czy mu o tym powiedziec, ale boje sie, ze jesli mu to powiem, on pomysli, ze nie jest dla mnie wystarczajaco seksowny, albo ze go nie kocham itp. I tym samym moze zaczac miec watpliwosci...Ale prawda jest taka, ze go kocham, nigdy nie czulam do nikogo czegos takiego. Nie wiem, co robic... nie moge normalnie zyc, ta natretna mysl nie daje mi spokoju. Co robic?

Gość gość
Weź rozpęd i walnij głową w ścianę. Jesteś zwyczajnie głupia, nie masz w życiu żadnych problemów i szukasz sobie jakiś, bo inaczej nie mogłabyś żyć normalnie, prawda?

Gość gość
No to przejdź się do terapeuty, bo to nie jest normalne.

Gość akimaki
Interesujące, bardzo interesujące - to jedna z moich fantazji :) Napisz do mnie: aki.maki@op.pl może wspólnie zrealizujemy nasze marzenia.